Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Átvertek? Vagy csak történt...

Átvertek? Vagy csak történt valami? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A napokban rendeltem az apródról egy Xboxot kincettel, játékokkal 40 ezerért. Tök jól ment minden, telefonom kommunikáltam az eladó hölggyel, személyes átvételt sajnos nem tudtam megoldani, ezért aztmondta hogy utaljam a pénzt. Szerdán elutaltam a pénzt, azóta érdekes módon a telefonja ki van kapcsolva, a netről is leszedte a hirdetést, sőt törölte magát. Mit tegyek? Menjek a rendőrségre? Sajnos nem tehetem meg, hogy csak hagyom elúszni azt a 40ezret... Ha megyek a rendőrségre ők mit tudnak tenni? Tudom a lakhelyét, a nevét, a telefonszámát, és a számlaszámát. Segítség, nagyon el vagyok keseredve emiatt.
2013. dec. 13. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kicsit olcsónak tűnik 40ért az xbox + kinect páros. Reménykedek benne , hogy visszakapod a pénzed.

Egy jó tanács, ha veszel valamit, érdemes utána nézni az eladónak, igaz ez apródon ez nem lehetséges. :/

De pl vatera, vagy prohardveren adottak a felhasználói szintű értékelések, így kicsit nehezebb csalóba futni.

2013. dec. 15. 12:30
 12/12 anonim válasza:
2014. jan. 7. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!