Három tévét néztem ki, a két Sony között nem igazán tudom, mi a különbség. Ha esetleg tudtok jobb megoldást, szóljatok. A hely, ahová tenném a TV-t 100 cm széles, úgy ajánljátok. A 40" is épphogy elfér.
Szerintem valamelyik Sonny-t vegyed,igazából nincs nagy különbség köztük.LED TV mind ami oké és 100HZ.
Annyit szeretnék még mondani,hogy ha van pénzed rá akkor inkább 200HZ tv-t vegyél,annak még szebb a képe,gyorsabb a képváltás.
2013. dec. 13. 12:42
2/9 anonim válasza:
Samsung SMART
2013. dec. 13. 12:43
3/9 A kérdező kommentje:
Samsungot nem szeretnék venni. Az okostévével sem szimpatizálok, értelmetlennek tartom ha van PC-m.
2013. dec. 13. 14:10
4/9 anonim válasza:
"Kinek a pap, kinek a papné!"
Én éppen a PC miatt vettem a SMARTot, megosztottam és azon nézem a filmeket, videókat.
Ráadásul, -szakemberek szerint- plazmáért már nem szabad pénzt adni!
2013. dec. 13. 15:31
5/9 anonim válasza:
Ne vegyél plazma tévét!
Már kezd elavult technika lenni, a LED tévé jóval kevesebbet fogyaszt és sokkal tartósabb is.
2013. dec. 13. 17:08
6/9 anonim válasza:
Nem tudom,hogy honnan veszitek,hogy plazmát akar venni a kérdező,mert mind a három LCD LED TV.
2013. dec. 13. 18:42
7/9 A kérdező kommentje:
Úgy van. Nem szeretnék plazmát.
2013. dec. 14. 14:16
8/9 Vagra Ádám válasza:
A Sony1-es tévé amit írtál az támogatja a DTS-t, és több formátumot tud lejátszani usb-ről, és ahogy nézem egy árban vannak ugy hogy az 1-es sony TV. A philips tv meg nem tud sokkal kevesebbet de én akkor is a Sony-t venném.
2013. dec. 14. 18:54
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommented, teljesen igazad van. Akkor lehet a Sony1 TV-t veszem meg. Az a baj, hogy a 40" nagy lenne, de Sony-ból sehol nem találtam 37"-osat. Ha valaki esetleg tud 37"-os Sony full HD TV-ről, ami eladó, kérem szóljon vagy linkeljen. Köszönöm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!