Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elromlott a tevenk, milyent...

Elromlott a tevenk, milyent vegyunk szimpla tevezeshez max.80cm szelessegben (100ezret - max.200 ezret aldoznank ra)?

Figyelt kérdés
(huuuuu, hatalmas a valasztek), most a plazma es az LCD a meno, mar nem is nagyon van kepcsoves TV, de nem tudom eldonteni az uzletekben, mert amug is hottentottatul van nekem az az sok felirat, logo, stb a tevek korul.
2009. nov. 23. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Én Samsungot ajánlanék, szerintem az a legjobb.
2009. nov. 23. 23:35
 2/7 anonim ***** válasza:
20 ezer körül van képcsöves (AKAI, grundig vagy Nova), teletextes, DVD lejátszós, saját antennával, digitálishoz adapterrel csatlakoztatható. Egyébként nem éri meg drágát venni, mert úgyis átállnak digitális sugárzásra. Saturnban lehet venni, házhoz viszik.
2009. nov. 24. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy hánypupu tevét akarsz.
2009. nov. 25. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
csakis dromedart
2009. nov. 25. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem rossz. Ha a kedves kérdező ékezeteket is írt volna, akkor talán nem kevernénk össze a tevét a tévével.
2009. nov. 26. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
82 cm-esben csak LCD van, egy elég komoly darab a Panasonic L32G10. (Alapból jó cucc, tud 100 Hz-es gyors mozgást simító képalkotást, de mióta egy ismerősöm vett is és odáig van érte, még nyugodtabban ajánlom).
2009. nov. 26. 23:22
 7/7 A kérdező kommentje:
koszi a hasznos valaszokat, a szorszalhasogato valasza vicces, de folosleges volt
2009. nov. 27. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!