Ez faházas hangszóró?
Melyik érdemesebb venni a 2.1-es hangrendszereket vagy az 5.1 es hangrendszereket?
A mélynyomó fadobozos, a két szatellit meg műanyag.
Mire kell? Alapesetben szerintem ezeknek a 2.1-ek játékra, esetleg filmnézésre valók. Egy 2.0-ás HiFi hangsugárzó, hozzá illő erősítővel már bőven kenterbe veri (és nem kell külön mélynyomó).
Valamivel jobbak az 5.1 szettek, de abból is egy minőségi rendszert már legalább 6 számjegyű összegért árulnak (csak az erősítő kb 60-70 eFt-tól indul)
Viszont játékra, filmnézésre megfelelnek az olcsóbb aktív hangfalszettek is. Pláne ha az embernek ezen a téren nincsenek akkora igényei. Ez nagyon egyénfüggő. Pl szerintem borzalmas ez a 2.1-es szett. Viszont barátomnak van, Ő ilyen téren nem túl igényes, szerinte marha jól szól, és adja a basszust. Ez teljesen szubjektív vélemény, hozzáteszem, hogy én teljesen más árkategóriájú rendszerhez képest tartom szörnyűnek (ehhez vagyok hozzászokva), mint a barátom. Ő tescó-s speakerről váltott, én meg egy JBL hangfalszettet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!