Ihász Attila Péter kérdése:
Mi a javaslatotok?
Figyelt kérdés
Hát azzal céllal írom meg most ezeket a sorokat,ugyan is hatalmas kérdőjel van most bennem.Kiskorom óta mindig is konzolos voltam,sosem izgattak a PC játékok.Tavaly télen egy baleset miatt a PS2-őm beázott,most pedig újra fellángolt bennem az érzés,hogy konzolt szeretnék.Anyuék megígérték,hogy vesznek egy XBOX 360-at,ám az osztálytársaim nagyon elijesztettek..Állítólag az Xboxok nem bírják valami sokáig..Olvastam a 1-4 ledekről és hogy mennyi hibája lehet a konzolnak stb..Használt konzolt szeretnék venni,de nem tudom hogy most mi legyen..Tényleg nem bírják valami sokáig? Mondjuk hallottam hogy tényező lehet a ledhibánál,hogy felforrósodok,meg hogy légüres térben nem szabad tárolni / vitrin,vagy szekrény / mert akkor hamar elromlik.Egy osztálytársam mondta,hogy neki pl az is megárt,ha 3-4 órát játszik,mert akkor annyira felforrósodik,hogy a következő indítás négy-ötödszörre indul el..Légyszíves írjátok meg,hogy nektek mióta van,és hogy mennyire bírják,meg hogy jó ötlet-e ha használtat veszek ! Köszönöm előre is ! Nagyon fontos lenne !2013. dec. 11. 18:29
1/5 anonim válasza:
Amit az osztálytársad mondott nagy hülyeség,ne hidd el neki,le akar beszélni mert vagy irigy,vagy nem tudom,de figyelj,a régi XBOX nem a 360-as hanem a régi vagy a PS 3 fat ezek hamar sárga ledesek lettek meg fel is forrósodtak (De gondolom úgyse ilyet akarsz venni mert ezeket már nem nagyon árulják,csak használtan de azt is ritkán),viszont a PS 3 Slim vagy a XBOX 360 Slim,ezek már újak és az egyik sem melegszik fel túl,de ez megint olyan dolog hogy használtan,vagy jót fogsz ki vagy nem,én is most kapok karácsonyra PS3 Super Slimet,és az újak már nagyon nehezen hibásodnak meg (sok fórumon olvastam ezt),szóval nyugodtan vegyél,ne ijesztjenek el tőle és itt nincs az mint a PCnél hogy 2 évente vegyél új Processzort,VGA-t,mert amit kiadnak PS3ra/XBOXra az elfut rajta,szóval vehetsz nyugodtan.
2/5 anonim válasza:
a haverod egy s*eggfej nehiggyél neki nekem 3 éve van meg semmi baja nincsen a gépnek 2 éve van kiflashelve nyugodtan egyél xboxot lehető legjobb választás 360 ból az Xbox 360 E 250 GB Slimet ajáblom rgh-zva!! 70000-75000 ft között mozog az ára ujonnan 15 akármilyen játékal!!
3/5 anonim válasza:
Erről beszélek,ez így igaz,PS3 Slim és XBOX 360 Slimet már nyugodtan vehetsz,FAT-ot meg már sehol nem árulnak csak használtan,első voltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Fuuh hát nagyon köszönöm mindkettőtöknek :)Tegnap egész délután fórumokat böngésztem,és tényleg írták,hogy sok PS3 vagy XBOX tovább bírja mint a gépek.Amúgy én nem slimet fogok kapni,hanem sima 360-at.Azzal sem lesz baj ?
2013. dec. 13. 16:45
5/5 anonim válasza:
Nem vagyok ott XBOXok terén mivel PS-es vagyok,amit tudok hogy PS3ból ne vegyél FAT-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!