PS3 internet kérdés?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ugye az internetet úgy lehet megoldani, hogy az otthoni wifire csatlakozik hozzá a gép. De én olyat is olvastam, hogy a ps3-ban beépített wifi van, tehát nem kell neki router. Nekem mellesleg kódolt routerem van, tehát nem lehet hozzáférni még nekem sem, mert nem olyat rendeltem elő a UPC-nél. De viszont akkor az internetkábelem, ami a routerbe csatlakozik, azt rá lehet kötni a PS3-ra? Vagy hogy van ez? Bocsánat ha hülyén írtam le, de ez azért van, mert hülye vagyok. Előre is köszi a válaszokat.2013. dec. 9. 18:29
1/1 anonim válasza:
Szia! Nem vagyok technikai zseni, ezeket mi is segítséggel csináltuk. Nálunk a routerből további négy helyre lehet a kábelt tovább szétosztani/továbbvezetni. A PS3-ba mi bevezettük a kábelt, nem tudom, hogy működik-e másképpen. (A beépített WIFI csak a kontroller működését szolgálja)
Ha mégis bizonytalan vagy, van PS magyar ügyfélszolgálat, ahol érdeklődhetsz, a neten fenn van a telefonszám. Ott korrekt tájékoztatást adnak, ha felhívod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!