Samsung UE32F6400AW 32" Full HD 3D Smart LED TV Vagy LG 32LA620S 32" Full HD 3D Smart LED TV Vélemények? Melyik Jobb?
A Samsung megbízhatóbb és jobb.
A 3D filmek az aktív technológiát használó (Samsung) TVk-nél felbontás veszteség nélkül láthatók 1920x1080p, még a passzív technológiát használó (LG) TVk-nél ez 960x540p a felbontás 3D-s filmeknél.
Hagyd már hülye dumát, hogy "megkérdeztél egy szakértőt" az eladások, és a piacvezetői ranglétra nyilvánvalóvá teszi, hogy melyik jobb egy gyengébb felbontású kép (az LG esetében) miért lenne jobb, ráadásul 3D-s filmet nem minden nap néz az ember, ha pedig az van műsoron akkor már a jobb felbontású nyer ez nem kérdés.
Amúgy pedig, pont hogy a passzív technológia terheli meg jobban az emberi szemet, de olvass utána nyugodtan.
Körülnéztem és amit találtam az leírom:
Ennek a legolcsóbb ára pillanatnyilag
116.900,-Ft Itt: [link]
A legdrágább: 177.279,-Ft, amit én találtam, de úgy látom sikerült még ennél is drágábbért kifogni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!