Tudnak valamit az Apple kütyük, vagy csupán a márkáért fizetsz?
Aki ettől izgul be (retina kijelző, billentyűzet stb) az vegyen Macet, nyilván ezek az apróságok megérnek ekkora felárat. A saját gépemet 205 ezerből építettem, i7-es procival, 8gb rammal, 7870es karival, 1 terra vinyóval. Szerintem a Zalman Z9-es házikó sem olyan csúnya...
Egy fullhd monitort már 35 ezerért kapsz, használtan olcsóbban is!
Nem vagyok mérnök bár műszaki területen dolgozom. Nekem az a filozófia nem tetszik amit a cég közvetít. Vegyél apple terméket akkor különleges-egyedi vagy. Persze előszeretettel hangoztatják, hogy széles körökben elérhető termékeket szeretnének forgalmazni. A 200 ezres iphone, vagy a fél milliós számítógép mennyire terjed széles körben? Amerikában vagy nyugat európában biztos, de nálunk nem éppen.
Továbbá nagy kár, hogy amit te építettél gépet az nem az iMac kategória, de sebaj, te örüljél neki, hogy van egy dzsunkaPC-d.
Valójában a piacon nincs konkurenciája az iMac-nek, ha egyáltalán felfogod, hogy mi az, mivel amiket az első mondatodban leírtál na az pont nem az iMac-re jellemzőek.
Egyébként hol van az alu BT billentyűzet, meg a Magic Mouse a te összeállításodból?
Hol vannak az extra kényelmi funkciók a gépedből??
Ezekről miért nem írsz?
Szóval összeraktál egy olyan gépet, amit egy MacProval lehetne összehasonlítani, szóval gratulálok ügyes vagy csak kár, hogy nem egy ligában játszik a két gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!