Mik az iOS hátrányai az androiddal szemben?
Kérem az ifanokat,hogy ne jöjjenek azzal, hogy az Apple a király és kész.
Tudom, hogy az ipadek nagyon jók, ezért is gondolodzom egy ipad 2 mini megvételén. Azonban eddig androidos telóim és tabletem van, szóval ahhoz szoktam hozzá. Az már eleve hátrány, hogy a filmeket (ha jól tudom) konvertálni kell, míg droidra akár közvetlenül letölthetek filmeket torrentről pár perc alatt. Mi még az, ami zavarhat egy android felhasználót iosra áttérve? köszi :)
Előző válaszolóknak tuti hogy nem volt még soha semmilyen apple cuccuk,csak azt nem értem minek írnak...
Nem kell rá konvertálni semmit,van 1000+1 médialejátszó app storeba,tudom ajánlani a playerxtremet,minden formátumot visz semmit sem kell konvertálni,ugyan úgy mint droidon
Rádugni sem kell a gépre ha zenét vagy filmet akarsz rá gépről kersztül rakni,simán átpakolhatod wifin keresztül is
De ha nem akarsz gépen vacakolni,ipaden is letölthetsz akármit,még torrentezni is lehet vele
Az egyetlen hátránya droiddal szemben hogy nem telepíthetsz rá akármit,csak amit app storeból leszedtél,amúgy mindent csinálhatsz rajta amit droidon
Amúgy rengeteg akció van,mindent megszereztem ingyen ami kellett app,egyedül a wolfram alphaért fizettem
Más rendszer mint a droid,pár nap megszokást igényel,de utána egyáltalán nem fog a droid hiányozni,felhasználói élmény terén fényévekkel előtte van,imádom az ipadom
Ha meglesz az ipad kérdezz nyugodtan:)
Szia! Köszi a választ :)
Az már biztos, hogy iPad-ot fogok venni, átnéztem az appokat, és zseniális :D Neked milyen van? Szerinted elég hosszú távon a 16 GB? Mini 2-t fogok venni, de azon gondolkozom, hogy talán 32 GB-os lenne a jobb választás. Vagy a 16 is elég? Zenehallgatásra nem őt használnám, filmekből egyszerre az előző tabomat sem pakoltam tele, szóval ezek nem foglalnának sok helyet, csak az appok miatt nem tudom...
Ha igényesebb 3d-s játékokkal akarsz játszani+full hd filmeket nézni akkor nem elég a 16gb
Nekem is 16os van egy és gyakran kell szortíroznom hogy ne telljen be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!