Ipad mini - lehetséges?

Figyelt kérdés

Kedvs Ipad mini használók! Alapvetően két kérdésem lenne az Ipad minivel kapcsolatban:

1. Megoldható-e, hogy az OS-es levelezőprogramot szinkronizáljam egy asztali gépen lévő Microsoft Outlookkal? Támogat ilyet egyáltalán?

2. A 16GB-ból mennyi szabad helyem marad, amire terjeszkedhetek? Gondolom az a 16, az nem kerek 16, és még jönnek rá a programok. Nagyjából jól sejtem, hogy olyan 10 giga marad szabadon, ha rajta van az OS és az alapvető programok?

Kicsit még hezitálok, hogy megéri-e...

2013. dec. 3. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:

1. attól függ hol van regisztrálva email címed, de általában igen

2. Ha jól tudom a 16-ból kb 12-13 marad, de ez nem 100%. 10-nél több az biztos. (persze attól is függ, hogy szerinted mik az alap programok)

Hogy megéri-e? attól függ mennyi pénzed van és mire akarod használni.

2013. dec. 3. 19:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Igazából azért játszom a gondolattal, mert most olcsó (a retina kijelzős ipad mini 2 jól lenyomta a árát). Van egy laptopom, ami végnapjaihoz közeleg, őt helyettesítené. Nem a teljesítmény a lényeg, mert arra ott az asztali i7, inkább a hordozhatóság.

Viszont ha belegondolok, egy HD film is már 8-10 gigát foglal, így mondjuk vonaton filmezéshez elég necces... Sokat segítene, ha mondjuk bővíthető lenne, vagy legalább kezelne USB eszközt...

2013. dec. 3. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért egy HD film (kb 1-2 óra) nem foglal többet 2 gigánál, szerintem. Jó az ipad, nekem még a régi ipad1-van.

Ha van rá pénzed, akkor jó kütyü. Ha nincs, vagy ez már a határ, akkor vegyél androidost, azok olcsóbbak és szintén nagyon jók

2013. dec. 3. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!