Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tabletről?

Figyelt kérdés

Holnaputántól lesz kapható a lidl-ben 33 ezer forintért

www.lidl.co.uk/cps/rde/SID-E4FF14E3-23F26C25/www_lidl_uk/hs.xsl/our-offers-2491.htm?action=showDetail&id=7811

2013. dec. 3. 18:19
 1/3 anonim válasza:
szerintem igen jó. Az árról nem tudok véleményt mondani, mert nagyon változóak az árak.
2013. dec. 3. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Papíron jó ennyiért, de gyakorlatba teljesen más a dolog az ilyen kis márkákkal.

Haverom is vett egy tabletet, ami papíron jóval erősebb, mint az enyém, de nem csak a hardver számít. Szoftveresen milliószor jobb az enyém, mert az ilyen kis márkák csak rászarják az Androidot hogy bekapcsoljon, és kész. Nem nagyon tesztelgetik, hogy mennyire működik, mennyire jó a teljesítménye, milyen a fogyasztása, stb, és egy zsákbamacska lesz az egész. Vagy kiderül, hogy semmi baja, és olcsón kaptál egy jót, vagy kiderül, hogy használhatatlan (meg persze van átmenet is, amikor azért használható, de van pár zavaró hibája, de el lehet menni mellettük).

2013. dec. 3. 19:10
 3/3 anonim válasza:

Azt azért nem felejtsük el, hogy a Lidl és az Aldi 3 év garanciát ad a termékeire és ez nagyon sokat számít! A másik, hogy szó nélkül cserélik vagy visszaadják a pénzt! Ha nagyobb dologról van szó, akkor futár jön érte - tapasztalatból tudom, és nem vagyok dolgozó egyiknél sem ;). Ezért én minden fenntartás nélkül meg szoktam venni ott a műszaki dolgokat is...

Jut eszembe, mennyit kellett veszekednem egy komoly multinál, nem mondom a nevét, !!! MEDIA MARKT !!!, hogy visszaadják a zsét! Ennyit a multikról!

2014. febr. 4. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!