Mit gondoltok erről a tabletről? Myaudio 16a (60 HUF) link
Nem tudom mennyire hajlamosak a MyAudio eszközök meghalni, illetve mennyi kapásból gyártási hibás belőle, de azt tudom, hogy a supportjuk dicsérendő, úgyhogy én meg tudnék bízni benne. Párat tabletjüket már nyomkodtam Media Marktban, és többé-kevésbé tetszettek is. Ami nekem nem jött be egyiknél sem, hogy túl "tapadós" a kijelzője, nem siklik rajta az ujjam. Persze ez csak apróság.
Igazából sok érdemi infóval nem tudok szolgálni, mivel mindennapi használatról nem tudok beszámolni. Viszont erről a konkrét modellről lebeszélnélek, mivel egymagos processzora van.
Köszi a választ.:) megy a zöld :)
Processzor Típusa RockChip RK 3066 Dual Core
ez nem két magos?:)
De, kétmagos, és egy egész jó tablet lenne, ha max 50 ezerbe kerülne.
35-ért kapsz olyan tabletet, amibe RK3066 van, ráadásul 1280x800-as felbontással, és Jelly Bean-nel, viszont csak 7"-esek (Concorde Tab Speed, Wayteq xTab 70dci).
Igazából ez is jó lenne, de az 1024x768 10"-re nagyon kevés, már az iPad mini (aminek szintén ekkora a felbontása, csak épp 8"-es) esetén is panaszkodnak, hogy pixeles, képzeld el itt milyen a helyzet (iPad mini PPI: kb 160, MyAudio: kb 130). Mindenhol pixeleket látnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!