Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondoltok erről a tabletrő...

Mit gondoltok erről a tabletről? Myaudio 16a (60 HUF) link

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 26. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire hajlamosak a MyAudio eszközök meghalni, illetve mennyi kapásból gyártási hibás belőle, de azt tudom, hogy a supportjuk dicsérendő, úgyhogy én meg tudnék bízni benne. Párat tabletjüket már nyomkodtam Media Marktban, és többé-kevésbé tetszettek is. Ami nekem nem jött be egyiknél sem, hogy túl "tapadós" a kijelzője, nem siklik rajta az ujjam. Persze ez csak apróság.

Igazából sok érdemi infóval nem tudok szolgálni, mivel mindennapi használatról nem tudok beszámolni. Viszont erről a konkrét modellről lebeszélnélek, mivel egymagos processzora van.

2013. febr. 26. 16:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.:) megy a zöld :)

Processzor Típusa RockChip RK 3066 Dual Core

ez nem két magos?:)

2013. febr. 26. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Jogos. Csak a nevéből gondoltam, hogy egymagos, eddig úgy tűnt, hogy a MyAudio DCC-vel jelöli a kétmagos tableteit.
2013. febr. 26. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:

De, kétmagos, és egy egész jó tablet lenne, ha max 50 ezerbe kerülne.

35-ért kapsz olyan tabletet, amibe RK3066 van, ráadásul 1280x800-as felbontással, és Jelly Bean-nel, viszont csak 7"-esek (Concorde Tab Speed, Wayteq xTab 70dci).

Igazából ez is jó lenne, de az 1024x768 10"-re nagyon kevés, már az iPad mini (aminek szintén ekkora a felbontása, csak épp 8"-es) esetén is panaszkodnak, hogy pixeles, képzeld el itt milyen a helyzet (iPad mini PPI: kb 160, MyAudio: kb 130). Mindenhol pixeleket látnál

2013. febr. 26. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
De nem, valóban van DCC-s (916DCC) és az a dualcore, ez, amit linkeltél (916A), egymagos, csak ez az oldal valamiért összemosta a kettőt.. Sőt amúgy van már 916QI is, négymagos procival.
2013. febr. 26. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.:)

Erről az oldalról mit tudtok?

[link]

Szóval a 916 DCC 59000 ezerért megérné?

2013. febr. 26. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!