Melyik Wii konzolt vegyem?
Nem értek (még) a nintendohoz, sosem használtam még wii-t, ezért szükségem lenne pár jó tanácsra.
Találtam 2 lehetőséget:
vagy
érdemes minit venni?
Van benne multi, de netre nem tud csatlakozni. Viszont tényleg kevesebbet tud, mint a sima gép, és pont azért készült, hogy egy olcsóbb variáció legyen: hát ebben a boltban nem siekrült belőni... :D
Viszont a kék is egy újabb fajta Wii, ami már nem támogatja a GameCube játékokat és controllereket, ami elég szomorú, de akkor is inkább az, mint a mini.
3 típus van:
rvl-001 : 2006-os első széria, vannak gamecube csatlakozók
rvl-101 : 2011-es második széria, nincs gamecube csatlakozó, csak "trükkökkel" viszi a gamecube játékokat
mini : 1db usb, emiatt a játék külső adathordozóról elég necces
2006-os vagy 2011-es szériát javaslom, ha kell a gc támogatás, akkor 2006-os, azzal kevesebbet kell bütykölni :D
Gamecube mit jelent? Az egy 6. generációs játékkonzol. :)
NES, SNES, N64, Gamecube, Wii, Wii U. :d
Így ha olyan Wii-t veszel ( vegyél akkor fehéret, és akkor tudod játszani a Gamecibe játékokat is.) Én kéket vettem, de az nem játssza.
a gamecube egy konzol volt, a wii elődje úgymond. 8cm-es lemezeket eszik, a gamepadja az n64-re (nintendo 64) emlékeztető batár dög
ha az első szériás wiit veszed, amihozzá kell tennem ritka üzletekben, mert az újak vannak a polcokon ha vannak, tehát a régi az viszi. betolod a lemezt és kész, vagy softmod után diosmios aztán mehet a móka. fele kínai, gondolom, sebaj, beletanul az ember hamar.
bár sok gamecube cím van wii-re is, új irányítással, nem mind produkálták újra.
egyébként mindegy, csak ne a minit vedd. vatera jó hely, pakkban is adják, abban van minden a boardtól kezdve a külső vinyókig minden van, válogass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!