Hasznos a tablett?

Figyelt kérdés
Gondolkozom h vegyek egy tablettet de nem vagyok benne biztos . Szerintetek megéri , és ha igen miért , és nem miért nem ?
2013. nov. 30. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Most azt várod tőlünk, hogy győzzünk meg hogy ez hasznos számodra, hogy ennek ürügyén vehess egyet? Ha már ezt a kérdést kiírtad, kurv4 mód felesleges ilyet venned. De ha van rá pénzed hát miért ne...
2013. nov. 30. 17:27
 2/6 anonim válasza:
hülyeség....akkor már inkább laptopot vennék....mint ilyen igénytelen hülyeséget.
2013. nov. 30. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Kettő t-vel nem hasznos, csak egy t-vel. Attól függ mire kell és mennyit tudsz rászánni. Én az ipadomat jobban ki tudom használni mint akármelyik számítógépet vagy laptopot. És az előttem hozzászóló idióta szerint miért is igénytelen? Abban egyetértek, hogy 30k-ért nem éri meg, de ha azt hiszi hogy mind rossz akkor eléggé el van tévedve és nem ért hozzá. Ha meg nem ért hozzá, akkor ne válaszoljon vele kapcsolatos kérdésekre. Kérdező mondd meg hogy mennyit szánnál rá, mire akarod használni, és megmondom hogy annyiért melyik a legjobb.
2013. nov. 30. 17:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem 100.000 Ft-osat vennék mert úgy is hamar elavul meg nem hiszem h sokkal tudni többet. Úgy kb. 20-40000 FT-ot.

Ht olvasásra , játékra , iskolai dolgokhoz meg amihez épp kellene .

2013. nov. 30. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig sokkal többet tud, 45000 alatt nem éri meg venni mert rosszak. Asus memo pad hd 7 [link] ez jó lesz
2013. nov. 30. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem hasznos a tablet, de csak ha nem csak Facebookra kell... Játszani szerintem kijelzőn nagy :D olvasásra jobb is mint egy könyv. Pl ha olYan helyen dolgozol(manager,ÉV)ahol kell valamit jegyzetelni vagy jegyzőkönyvet írni akkor azt egyszerübb elvinni mint egy notebookot. Nekem mist az ipad air+ billentyűzet tetszik, de nem fogok venni mert nincs rá szükségem.

2013. dec. 1. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!