Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SegÍtsetek látszi tablett ügyben?

Nikotin9 kérdése:

SegÍtsetek látszi tablett ügyben?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy tabletem abban van ugye egy belső memória meg egy alap sd ami 8g de az betelt és van még egy sd de arra már nem tudom menteni a dolgokat mer nem engedi átrakni a játékokat az sd re mer csak a 8g-s re rakja erren nincs felajánlás!
2013. szept. 26. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Rootolt a tablet?

És milyen fajta?(márka, tipus, stb.)

2013. szept. 26. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy milyen...

Értem én miért kérdezik tőled, hogy rootolt-e, mert van olyan applikáció, amivel áthelyezhetők külső SD-re a játékok, alkalmazások, de ennek működése még nem az igazi, maradjunk annyiban, hogy nem lehet áthelyezni játékokat, alkalmazásokat külső SD kártyára, az csak belső SD-re és belső memóriára telepíthető. A külső SD csak adatok tárolására alkalmas (film, zene, kép stb.) amennyiben ilyen jellegű tartalom van a belső SD-n és/vagy a belső memórián, akkor azt helyezd át külső SD-re.

2013. szept. 27. 15:52
 3/3 A kérdező kommentje:
ok kösz
2013. szept. 28. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!