Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnek venni Xbox360-at a...

Szeretnek venni Xbox360-at a hetvegen de nem tudom hogy melyiket? Tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés

Melyiket erdemesebb megvenni a Slimet vagy az E-t ("superslim)?

Annyit mondtak ismerosomek hogy a Slimnek az erintogombja idegesito.Az E-rol pedig annyit tudok hogy kisebb,a meghajto halkabb,a tapegyseg pedig passziv huteses (passziv hutes az nem rosszabb ?)

Mai napon a Tacskos (Tesco) ujsagba lattam hogy a Medal of Honor Warfighter 2390 Ft.Szerintetek megeri az arat?Tenyleg annyira sz*r mint mondjak ?Hosszu jatek?2-en lehet split screenbe jatszani?

A valaszokat elore is koszonom

2013. nov. 26. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha FULL HD-s TV-d van akkor az "E" (csak HDMI csatlakozó van rajta)+ jobb a hűtés,halkabb a gép és gyorsabbak a betöltések.

Ha hosszú co-op játékot akarsz akkor a Borderlands 2 GOTY-t ajánlom több hétre tehető a végigjátszás ideje 3millió féle fegyver több féle karakter stb.. + kiváló co-op élmény.

2013. nov. 27. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
A slimeknél több a probléma mint az E szériánál.
2013. nov. 27. 20:19
 3/8 anonim válasza:
59%

Nekem azt mondták hogy a slim az jobb hűtéssel rendelkezik és nincs 3led hiba se szóval szerintem slim!

Mi az hogy Full Hd Tv hez az "E"jobb miért lenne jobb a slim az gyorsabb is meg halkabb is frissebb is!Az "E" szerintem már régi cucc észre se vehető a külömbség!

2013. nov. 27. 22:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Full Hd-s Tv-m van ugyhogy azzal nem lesz gond.Beszeltem tobb ismerosommel ok is azt mondtak hogy az E jobban megeri.

Kedves utolso van Xbox 360 Fat,Slim es E.Az E a legujabb es az xbox one-ra hasonlit,de lehet nevezni Super Slimnek is ahogy tetszik.

A valaszokat meg egyszer koszonom

2013. nov. 27. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:

#3.El vagy tévedve egy kicsit a Slim (2010-ben jött ki) az "E" (2013-ban) akkor melyik az újabb szerinted?

Az első kép az "E" a második a "Slim".

[link]

[link]

2013. nov. 28. 10:50
 6/8 anonim válasza:

Valaki küldene nekem egy linket erről a legújjabb xbox360 E ről szeretnék egyet venni!

De akk mért drágább a slim?

És az E hűtése jobb és az igaz hogy csak full hd lcd tv-n megy?

2013. nov. 28. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Állítólag jobb a hűtése.Mai nap vettem a Tescoba 38-ért (39990 lett volna). Régi tv-re is rálehet kötni.A boxba olyan bemenet van mint a gépekbe a jack dugo aljzat (vagy minek nevezik).

Megvettem a Borderlands 2-őt,de nagyot csalódtam benne valami borzalom.8 ezret mintha kivágtam volna az ablakon.

Mindegy majd eladom valakinek.

2013. nov. 28. 19:50
 8/8 anonim válasza:

Ha co-op ozni akarsz a call of duty ghostot exticing mod nagxon izgi vagy halot ezeket ajánlom!

linket valaki tesz fel egy jó xbox360 E ről?

2013. nov. 28. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!