Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az xbox one-on vagy a ps4-en...

Gamer0 kérdése:

Az xbox one-on vagy a ps4-en lehet majd másolt játékokkal játszani?

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 19:42
1 2
 11/15 TaKy99 ***** válasza:

#9: Azért is írtam, hogy nézzük a drágábbat! ;)

Akcióban valóban csak 12e, de az alapára 15e.

Utoljára, ha jól emlékszem olyan akció volt, hogy 15e de az 1 év mellé adtak még grátisz 3 hónapot. Bár most karácsonyra is biztosan lesz valami akció...

2013. nov. 28. 10:32
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

"ennyi erővel lopjuk a benzint, mert 25 ezer egy nagyobb tankba egy teli, és 250 ezerből már vanÉrtem mit mondasz, de mégis akkor mért van az ha én egy kútról benzint lopnék akkor mindjárt ott terem a rendőrség és letartóztatnak, büntetést kell fizetnem stb stb míg ha én mondjuk felhívom a rendőrséget és bejelentem hogy a szomszéd Pistike warezolt játékokkal játszik a konzolján akkor kb rádteszik a telefont...nem fognak kijönni házkutatási parancsal hogy felgöngyölítsék az ügyet...egyszerűen tojnak rá.

Amíg ez így van addig az egyszerű emberek nem fognak ezzel törődni "A rendőrbácsit nem érdekli akkor biztos nem is olyan nagy dolog" És mielőtt azzal jönnél hogy lelkiismeret...nem mert a legtöbb ember tényleg olyan hogy ha valamiért nem büntetik meg nem foglalkoznak vele és ingyen is megkaphatja akkor minek fizetne érte?

2014. nov. 4. 00:51
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

A legujjab BTK szerint a letöltögetés már legális olvasd el ha nem hiszed akkor is ott a VPN.

Szóval én nem aggódnék. Am a rendőr tényleg csak azzal törődik amivel muszáj. Ja és ők is warezolnak ahogy kb az emberek 70%-a. A maradék vagy nem tudja h kell v nem érdeklik a filmek, játékok...

Ja és egy másolatról másolatot készíteni nem egyenlő a lopással. Mert ha van X film pl amit feltesznek a netre annak az eredetije amiből csinálták anno még meglesz az eredeti.

De te biztos mindenből megveszed az igazit csak a telefonod lehet tele véletlenül a YT-röl leszedet zenével meg ilyesmi.

Ja és a benzin ma már van olyan autó amibe az elhasznált olajat égetheted el. És legális tehát mondhatni a benzinek van olyan formája ami ingyenes nem kell lopni.

2014. nov. 4. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

Az első bekezdéseddel egyetértek, de nem igazán tudom hogy amit a második és harmadik bekezdésben írtál azt nekem címezted-e most erre kívánnék reagálni.

Ja és egy másolatról másolatot készíteni nem egyenlő a lopással. Mert ha van X film pl amit feltesznek a netre annak az eredetije amiből csinálták anno még meglesz az eredeti.

De te biztos mindenből megveszed az igazit csak a telefonod lehet tele véletlenül a YT-röl leszedet zenével meg ilyesmi."

Ezzel most nagyon mellétrafáltál mert pont nem azaz ember vagyok aki mindent megvesz elismerem hogy nem kb. egész életemben ha 1-2 dolgot vehettem meg eredetiben mert annyira tetszett.

A lopásról pedig annyit hogy igen valakinek először meg kell vennie ahhoz hogy te letölthesd az internetről, de téves azt hinni hogy "megvan az eredetije és akkor a másolatának a másolata az már nem is lopás...ugyanis nem az számít hogy te kitől vetted az eredit másolták e neked vagy a másolatnak a másolatának a másolata van nálad, a lényeg hogy úgy jutottál hozzá egy ember szellemi termékéhez hogy nem fizettél érte és úgy használod hogy neki abból nem származik pénze. Ezért számít lopásnak...félreértés ne essék nem lebeszélni akarlak róla hisz én is mindent letöltök, ezért hazudnék ha azt mondanám hogy nem. De ne gondold magad ilyen okosnak. Ez lopás...az más dolog hogy senkit nem érdekel és nem foglalkoznak vele de elvileg nem szabadna na.

"Ja és a benzin ma már van olyan autó amibe az elhasznált olajat égetheted el. És legális tehát mondhatni a benzinek van olyan formája ami ingyenes nem kell lopni."

Ez megin egy marhaság részedről

1: Amiről te beszélsz az valóban létezik de nem benzines autóknál hanem dízeleknél de annál sem mind működik inkább csak régi egyszerű adagolósaknál a modern kocsik injektora meg minden lószar ami benne van eltömődhet ezért nem ajánlott egy új passat-ot ezzel hajtani lehet le is tiltana a computer...

2:Egyáltalán nem legális nem tudom honnan vetted ezt..akik csinálják is max úgy teszik hogy nem egészben hanem egy kisebb százalékban kevernek a normál gázolajhoz ebből mivel így még nem érezni hogy nagyon más szaga lenne, hisz sokan azon buktak le hogy közúti ellenőrzéskor sült krumpli szag jött a kocsi kipufogójából. Ha pedig kiderül bűntetnek. Az üzemanyagon külön extra adók vannak amit neked az üzemanyag megvásárlásával ki kell fizetned. Az pedig bár szép lenne de nem érvelhetsz azzal hogy "de az én autómba azt tankolok amit akarok" ha kiderül eljárás indul ellened adócsalás miatt.

Vannak más opciók is hogyan lehet spórolni üzemanyaggal sokan külföldről hoznak be olcsó üzemanyagot aminek viszont az a hátránya hogy sokak szerint okádék minőségű és vétek azt kocsiba tankolni.

De persze lehetnek attól még megfelelő források olcsón de ilyenre még nem sokan akadtak ha meg mégis akkor kussolnak...én lenneék az első aki ingyen tankolná a kocsiját ha ez olyan egyszerű lenne ahogyan állítod.

2014. nov. 4. 21:28
 15/15 kornicska válasza:

Én csak egy valamit mondok, akinek van asztali PC je, telfonja, tablete stb, megnézném mennyi illegális nem fizetett softver van rajta vagy akár maga a rendszer ugye windows stb.. Amúgy jah legális a letöltés húúhaa de aki feltölti hogy letöltsd az illegálisan teszi mert hivatalos softver terjesztése jogutód köteles, és ehhez fűződik az is ha olyan softvert töltesz le lehetsz te is bűnös hisz mint vevő te orgazda vagy :D

Régen és most is a csak magadnak másolás nem vonza a jogi következményeket csak ha a gyártó feljelent vagy eladó vagy olyan védetséget élvez a softver amiben a hatóságoknak azonnal el kell járni.

Itt a másolatról készítesz másolatról annyit amíg az első másolat volt addig ok de a másolat másolata sokszorosítás ami illegális.

És utolsó soromként volt van lesz is feltört konzol, idő kérdése, régen chip el most flash el, később alprogrammal mint emulátor stb biztos vannak okosok akik megoldják, de csak offline játékoknál, azokkal hivatalos online re nem léphetsz fel,feltört géppel nem tudsz hivatalosat letölteni futtatni ha fut a hack program, és nem tudhatod a hack ekbe miket tettek lehet megfigyelnek lehet az adataiodat használják fel stb.. Megéri? nem..

jún. 1. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!