Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az xbox one-on vagy a ps4-en...

Gamer0 kérdése:

Az xbox one-on vagy a ps4-en lehet majd másolt játékokkal játszani?

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 19:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%
majd egyszer biztos. de akinek nem futja párezer forint játékonként egy 150 ezres konzolra, azt pofánröhögöm. és még a flash árát nem is néztem.
2013. nov. 26. 19:45
 2/15 anonim válasza:
81%

Idővel kialakul úgy is.

Bár a PS3 elég jól tartotta magát, ha jól emlékszem.

2013. nov. 26. 19:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha feltörik majd biztosan...

Ps3ra rendes törés olyan 2010-11 között alakult ki (2006-7es konzol) szal sztem ha a sony nem szúrt el semmit jó ideig nem lesz semmi törés.

Ha csak xone-t nem törik fel előbb...

2013. nov. 26. 21:21
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Azért ez nem ilyen egyszerű. Oké, hogy volt pénz 160 ezres konzolra, de lehet hónapokig spórolta össze rá a pénzt. És egy új játék legyen 14000 forint, nem kevés, de azért nem is annyira sok maga a konzol árához képest, de egy játék nem elég. Ha veszel 10 játékot akkor már majdnem vehetnél egy új konzolt, és az a 10 játék azért nem olyan sok, pár hónap alatt összejön.

Nem azt mondom, hogy akkor lopja a játékot, sőt, szerintem is inkább vegye meg, én is eredetibe veszem a játékokat, de azért meg lehet érteni, ha valakinek nincs annyi pénze játékokra, hiába volt pénze a konzolra.

Én is anno amikor még a PS3-at vettem meg nagynehezen összeszedtem magára a konzolra a pénzt, aztán játékra már nem volt pénzem, mert diák voltam és nem volt önálló keresetem.

2013. nov. 26. 23:25
 5/15 anonim ***** válasza:
12%

akinek van pénze majomra legyen banánra. lehet okosan is venni pl használtan vagy akciósan, én is így szoktam.

ennyi erővel lopjuk a benzint, mert 25 ezer egy nagyobb tankba egy teli, és 250 ezerből már van autó.

2013. nov. 27. 00:06
 6/15 TaKy99 ***** válasza:
71%

Egy dolgot ne felejtsetek el.

Ha valaki multizni akar, akkor kötelezően elő kell fizetni PS+-ra vagy Live Goldra (ugye kinek melyik konzol)

Ha a drágábbat nézzük az évente PS:15e X:10e Ft, viszont havonta adnak PS:2db X:1db játékot, azaz 24db/12db játékért fizetsz 15/10 ezret.

Ezek mellet 1-2 dobozos húzó című játék már elég. Hacsak valaki nem órákat tölt naponta a konzol előtt, de az már SZVSZ más kategória.

2013. nov. 27. 11:43
 7/15 A kérdező kommentje:
Ha ilyen okosak vagytok akkor csak koltsetek a penzt majd mikor ti ossze sporoltok 20 ezret egy jatekra en ki irok 130 db szoval ennyit rolatok a tobbinek koszi :)
2013. nov. 27. 14:14
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
biztos nagyon sok időd van 130 játékra. én ha veszek egyet hónapokig elvagyok vele, mivel nem 3 órásakra utazok amit aztán félredobok. 100-200 óráim/játék és közel maxolt G-k vannak. meg valakinek dolgozni kell...
2013. nov. 27. 15:20
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

Ha használtan veszed, akkor ugyanannyi pénz jut a fejlesztőnek/kiadónak/akárkinek, mintha illegálisan letöltenéd, szóval oké, hogy eredeti, de nem sokkal másabb.

Akciósan meg ritkán van akció, vagy ha van is, nincs akkora akció, mint mondjuk Steam-en.

PS+ 1 évre 12000, nem 15k, de még 15-ért is jobban megérné, mint a Live.

Nagyon buta vagy, csak ennyi.

2013. nov. 27. 18:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb úgy is feltörik v melyiket v mind kettőt.

És ahogy egyeseket ismerek az lesz az elterjedtebb is.

Ez egyrészt gazdasági helyzet mivel átlag 80-100.000 Ft-böl én megértem h nem az a legnagyobb problem h eredeti legyen a játék és ezért van aki warezol.

De van a másik fele is akinek lenne ugyan pénze de "Ha v mit megszerezhetek ingyen minek fizessem ki" a hozzálássa.

Na őket viszont nem értem.

Mondjuk azt felfoghatnád h csak azért van x játékból letölthető verziód mert a készítők azt látták h sikeres és van aki megveszi. Mer ha nem venné senki, be se hoznák az országba és neked se lenne semmilyen játékod te "ész"

Igazi gamer lehetsz akár egy Remora.

Én se veszem meg 14.000 mer nem és nekem drága de 6-7 már igen. De benned ennyi jóérzés sincs a más munkája iránt.

Pedig ha tudnád mekkora macera megcsinálni egy AAA kategorizálás címet.

2013. nov. 28. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!