Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen Tablet pc-t ajánlatok...

Uccso89 kérdése:

Milyen Tablet pc-t ajánlatok 45. 000 Ft-ért?

Figyelt kérdés
Karácsonyra meglepném magam egy viszonylag jó minőségű TAB-al. Milyen márkát ajánlatok 45.000 ft körül??? Kijelzőbe legalább 9" kellene. Netezésre, videónzésre használnám inkább. Godnolom legalább 2 magos legyen. Pc-be eléggé otthon vagyok de a tabletek világát még nem nagyon ismerem ezért várom a ti segítségetek:) PL Navon Raptor8???

2013. nov. 25. 19:03
 1/6 anonim válasza:
Asus vagy Nexus tabletet vennék én nagyon ott vannak most :)
2013. nov. 25. 19:08
 2/6 aspikami ***** válasza:
Spórolj még egy kicsit és Nexus 7
2013. nov. 25. 19:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Az ajánlottak közül melyik lenne ebbe az árba aminek nem 7"-os kijelzője??
2013. nov. 25. 19:15
 4/6 aspikami ***** válasza:
Miért nem elég a 7"-os kijelző? Akkor Nexus 10, viszont ehhez nyúlj a zsebedbe.
2013. nov. 25. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Majd 5"-os a telefonom ezért a 7"os-t kicsinek találom. De már 8" az kompromisszumképes:)
2013. nov. 26. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Én most néztem a WayteQ 8"-os tabját, de félek tőle, ráadásul full fém a hátlap, úgyhogy valószínűleg a wifi is nagyon gyenge. Az Alcornak és még egy noname márkának (Koobe X? ) is van, de állítólag mindkettőt csoportosan viszik vissza. Erősen hajlok arra, hogy a fenti márkák kínai anyatípusát vegyem (mert tulajdonképpen mindegyik ugyanaz, csak a hazaiak kicsit belepiszkálnak, így elég vackok), a Chuwi V88-at. Külföldről tudod megrendelni, és kb 40e Ft. Sokkal jobb, mint a hazaiak, olcsóbb is, tulajdonosok jót mondanak róla.
2013. nov. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!