Igaz, hogy tableten nem lehet filmet nézni? Sürgős!
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a flash player már nem támogatja az androidot. A filmnézéshez Flash player kell. De mivel már nincs flash player androidra, ezért tabra, telóra nem lehet letölteni, nélküle pedig nem lehet filmet nézni.
Ez igaz? És akkor tableten tényleg nem lehet filmet nézni?
Én Navon Raptor 8-at szeretnék. Akkor azon se lehet?
Okostelefonomon próbáltam letölteni, de tényleg nem ment.
Akkor a Navon Raptor 8-cal sem lehet filmet nézni? Redfly-on szeretnék, meg filmes oldalakon.
Légyszi írjatok hamar, mert akkor nem veszem meg, ha nem lehet. Elsősorban filmnézésre redflyon vettem volna
2013. nov. 24. 18:57
1/6 anonim válasza:
De lehet, csak olyan böngésző kell ami tudja a flasht pl Puffin Browser ,Dolphin Browser.
Az alap böngésző is tud flasht ha letöltöd az apk-t az Adobe oldaláról.
2/6 anonim válasza:
Samsung tableten HTML5 működik, lejátssza a videókat. Nem kell hozzá Adobe Flash Player.
5/6 anonim válasza:
Én vettem használtan egy tabot, és kaptam hozzá egy usb-nek kinéző kb 5 cm-s vezetéket;az egyik a tabletba dugható de a másik végére:Egér,Billentyű, és pendrive. szerezz be egyet és a pendrivera rakj valami filmet és nézd :D
6/6 anonim válasza:
Az én tabletemen lehet filmezni, Flash Player is van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!