Mit vegyek? (többi lent) FONTOS!
én os a #3-al és a #10-el értek egyet, szerintem, ha nem vagy konzolb*zi, elég a jo kis ps3, hidd el hogy jo az még hosszutávra :)
és mert a többi ps4 et mond mert nekik az kell...nem muszáj neked azt venned..de ezt nem bántásként irtam a többire nézve :)
de ez csak egy tanács volt, mert neked szived joga eldönteni :D
Van egy haverom,neki a legelső x360-ja van,vigyáz rá évente elviszi kitiszkogatni valahová,pontosan nem tudom és máig tökéletesen működik,meg pl sokan nem tudjáák de haa 3 LED-es hibát kb 4000FT-ból megcsinálták és vízhűtést is tettek mellé.
Tehát azt akarom mondani ha vigyázól rá minden működik,meg figyelj garanciát kapsz rá tehát tönkre megy a PS4 kicserélik szinte rögtön,Meg amúgy is mért vennél régi konzolt,mikor 14 nap múlva itt a PS4 :D Semmi értelme nem lenne,meg lehet erős PS3 de akkor sem fog kijönni rá olyan játék mint a többire,persze ideig kifognak csak épp sokkal szarabb grafikával,hogy mért? Mivel a CELL-re nagyon nehéz programozni,ezért semelyik programozó nem fog ezzel szarakodni hanem kiadják még csúnyább grafikával PS3-ra a játékokat mert itt az új,őket az érdekli mert abból jön nekik több pénz.Mellesleg most indul be az online-n is,míg PS4-en azt fogod tapasztaln ihogy egyre többen fognak játszani mutlival,addig PS3-on csökkenést fogsz tapasztalni ami eléggé gáz lesz,ha egy FPS-be nem tudsz kit lőni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!