Mit vegyek? (többi lent) FONTOS!
"viszont hosszútávra nem lenne túl nagy befektetés mivel 2-3 év múlva vagy talán hamrabb ha a teljes támogatása nem is a jobb játékok kiadása biztos megszűnne ps3"
Hát figyi ha eddig nem volt ps3 ad amit kiadtak rá gamek ugyan úgy kitolhatod szal ne úgy vedd hogy még 2-3 év game hanem hogy 2006-7-töli játékok...
Szerintem megéri még ps3at venni főleg még nem volt...
De ha annyira ps4kell akkor várj vele előbb szerezz be 1 hdtv-t majd utána ps4-et
több dolog miatt is ps 3 at és nem 4 et kéne venned
pl.,
-a ps3 ra még 2016 ig jönnek ki a játékok és ha kijön a 4 olcsóbb is lesz, . és a super slim nagyon jo, nehezen hibásodik meg, és ha már nem nyomnak ki rá játékokat ottvan még több ezer játék rá, nemértem mért problémázol ezen
a ps4 amint kijön nem szabadon rögtön megvenni, mert hemzsegni fog a hibáktol mint anno a 3.
és még tudnék sorolni, szoval szerintem mindenképpen a ps3 at vedd meg!
úr isten muszály a legelső kettő hülyére halgatnod? Most nem azért de ezt te sem gondolhatod komolyan hogy az újgenerációs konzolok elött megveszed a régit -_-"
Gondolkozz már picit hogy ha megveszed PS4-et,azzal el leszel 7 évig ha vigyázól rá!!!
Az meg hülye hogy 2016-ig támogatott lesz,érdekes módon nekem volt PS2-m és amint megjelent a PS3 szinte semmi nem jött ki rá fifán kívül szóval csezheted.
Amúgy meg
Egész jó kis TV én is ilyent fogok venni mert nekem is ilyen régebbi van és hát már eléggé rossz :S
Bár én majd jövőre fogok venni konzolt hozzá meg én Xbox onba gondolkozok de ne vegyél régit akkor sem,nem hiába álítottak le nem is tudom hány gyártósort a microsoftnál mert ők is tudják hogy ilyenkor alig vesznek már régi konzolt.
Meghibásodásról meg annyit,hogy ha esetleg meg is hibásodna sincs para,elvégre garanciát kapsz hozzá,ha 3 év múlva meg tönkremegy az már a te hibád mert vagy nem tisztogattat vagy stb...
Sőt tovább megyek mostanra fejlődött annyit a technika hogy nem fognak gyártani annyi hibás konzolt,xbox onnál is pl csak a meghajtó volt hibás párnál,PS4-nél meg valami kékhalál szerűség volt,és 1.000.000-ból alig 1% volt a rossz termék aránya ami jó,meg aztán olvastam olyant is hogy nem lesz slim közeljövőben mivel minek,eddig azért jöttek ki mert nem tervezték meg a régi konzolokat rendesen az elején de ezek már egész jók,hővédelemmel is el vannak látva tehát ha túlmelegszik a gép akkor lekapcsolja magát így kizárt annak az esélye,hogy a konzolod megfőne mint anno a 360.
Na kezdjük ott a ps 3 hardvere elég erős még most is úgy hogy ott sztem nem csak fifá-t fognak rá kiadni és különben is a ps 4 az ki tudja mi lesz vele lehet hogy megveszed és fél évre valami hibája lesz nem túlmelegedés miatt vagy bármi de az xbox one-ál is lehet ez veszély persze most jött ki még nincs tapasztalva hiba. de ahogy a 3-as is írta
"-a ps3 ra még 2016 ig jönnek ki a játékok és ha kijön a 4 olcsóbb is lesz, . és a super slim nagyon jo, nehezen hibásodik meg, és ha már nem nyomnak ki rá játékokat ottvan még több ezer játék rá, nemértem mért problémázol ezen
a ps4 amint kijön nem szabadon rögtön megvenni, mert hemzsegni fog a hibáktol mint anno a 3.
és még tudnék sorolni, szoval szerintem mindenképpen a ps3 at vedd meg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!