Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az lenne a problémám, hogy...

_Goodlife_ kérdése:

Az lenne a problémám, hogy vásároltam (használtan) egy Msi cx600x -es Laptopot . És a kameráját nem tudom beüzemelni. Ötlet?

Figyelt kérdés
Egy driver szükséges hozzá? Vagy csak be kéne kapcsolni? Van a bekapcsoló gomb mellett egy gomb, amin egy Kamera jel van, de az semmit nem csinál. (panellal semmi baj nem lehet, mert újjonnan lett kicseréltetve benne) akinek volt hasonló problémája vagy ért hozzá, annak várom válaszát.

2013. nov. 23. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Oprendszer típusa?
2013. nov. 28. 06:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Win7 32bit
2013. nov. 28. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Elvileg a native driver viszi Win7 alatt.

A kamerás gomb az "Fn" gomb lenyomása mellett működik.

Tartsd nyomva az Fn gombot és úgy nyomkodd a kék jelzéses gombokat.

2013. nov. 28. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Megpróbálom azt a drivert. !

A gombokat már próbáltam ,de semmi..^^

De viszont annyi van még ,hogy az eszközkezelőbe se mutatja hogy eggyéltalán lenne benne ..Fogalmam sincs mivan vele. !

Szét is szedtem a kijelzőjét és minden be van dugva ,de mégsem "érzékeli"

2013. nov. 28. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Linkelt esetleg tudnál küldeni ,ahonnan le tudom tölteni ??köszi
2013. nov. 28. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:

"Linkelt esetleg tudnál küldeni ,ahonnan le tudom tölteni ??köszi"

A "native" azt jelenti hogy a rendszer saját beépített drivere. A gyártó weboldalán erről tájékoztat magyarázatként és nincs is erre a rendszerre letölthető külön meghajtó program.

2013. nov. 28. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!