PS+ megéri? Akkor is ha nincs nagy hdd?
Nekem is 160-as van és PS+-is.
Kb fél év alatt jutottam el odáig, hogy már olyan játékot is le kellett törölnöm, amit nem szerettem volna.
Most szeptemberben meg elég sokat, mert az UC3 az keményen 48GB és még kellett neki 30GB szabad hely a telepítéshez...
Így most erősen elgondolkodtam, hogy veszek egy új 1TB vinyót külső vinyónak, a meglévő 500GB-os külső vinyómat meg beteszem a PS-be.
(Mielőtt valaki beleköt, nem egybeépített külső vinyóm van, hanem egy belső vinyónak vettem anno USB-s tokot.)
Tehát a 160GB elindulni mindenképpen elég a PS+-hoz, de előbb utóbb eljutsz oda, hogy kevés lesz a hely. Még szerencse, hogy ha letörölted, bármikor újra letöltheted és telepítheted, ha aktív az előfizetésed.
#3: Nincs igazad! De remélem ezzel a hírrel egy olyan információhoz jutsz ami neked is örömet szerez! :)
Részlet a hivatalos PS+ GYIK-ből:
"Amikor egy játék kikerül a kínálatból, továbbra is letölthetem ingyen a Plus tagságommal?
Amennyiben nem töltötted le a játékot akkor, amikor benne volt a kínálatban, már nem férhetsz hozzá ingyen. Azonban ha letöltötted, viszont már nincs fent a program a merevlemezeden, meglátogathatod a PlayStation Store rendszerét, és Plus tagsággal bármikor újra letöltheted az adott játékot költségmentesen.
Mennyi ideig tarthatom meg a PlayStation Plus szolgáltatással letöltött játékaimat?
Az Instant Game Collection (Kezdő játékgyűjtemény) menüpontban található játékok ingyen letölthetőek a Plus tagok számára. Amíg érvényes PlayStation Plus előfizetéssel rendelkezel, bármikor hozzáférhetsz a játékokhoz, még azután is, ha korábban letörölted valamelyiket a merevlemezedről.
Hány alkalommal tölthetek le egy játékot az Instant Game Collection (Kezdő játékgyűjtemény) menüpontból?
Ameddig Plus tagsággal rendelkezel, egy játékot annyiszor tölthetsz le a menüpontból, ahányszor kedved tartja, még akkor is, ha előzőleg törölted a programot a merevlemezedről.
Mi történik a játékokkal és egyéb letöltött tartalmakkal, ha nem döntök a PlayStation Plus tagságom megújítása mellett?
Amennyiben nem újítod meg a tagságodat, nem fogod tudni elindítani a Plus által ingyen letöltött játékokat. Azonban, ha megújítod a tagságodat, a korábban letöltött játékaidhoz ismét hozzáférhetsz bármikor az Instant Game Collection (Kezdő játékgyűjtemény) menüpontban.
forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!