Miért mindenkinek xBox 360-ja van?
Mindenkinek Xbox 360-ja lenne? Milyen érdekes, hogy 80 millió eladott PS3 és 80 millió eladott Xbox után több van az Xbox-ból, nem vagyok 5-ös matekos, de én úgy tudtam, hogy 80 millió = 80 millió.
Te meg a pár ismerősöd alapján alkotsz statisztikát? Ha összesen egy ismerősöm lenne, és annak az egynek PS3-a lenne és nekem is, akkor elmondhatnám, hogy minden egyes embernek PS3-a van?
Gondolom olvastad a mittoménmilyenoldal.hu-n hogy az usa ba több boxot vesznek...
----------------------------------
Igazából hogy melyik a jobb neked kell eldönteni én annó mikor gondolkodtam hogy xbox vagy ps3
xboxnak ott volt az előnye hogy szebbek voltak rá annó a multiplatformos gamek
és kb ennyibe ki is merült...
Még ps3ra rakat jó exkluzív játék volt + ugye a multiplatformos games
Ps3 mellet döntöttem nem bántam meg
-------------------------
Viszont az hogy usaba több box van nem jelent semmit
Amúgy is a microsoft csináltatta a felmérést szal jó hogy nekik legyen igazuk
Nos, ennek több oka van. Én is PS3 tulaj vagyok, de a közelemben szintén mindenkinek XBOX-a van. Levezetem hogy miért lehet:
Az XBOX előbb jött ki- akkor azt vették- akkor több embernek volt xboxa, mert előbb jött ki és nem vettek mellé még1 konzolt- ha ezeket kérdezte valaki akkor mit ajánlanak?- azt ajánlják ami nekik is van- a microsoft mindig értett a marketinghez, és míg a sony a minőségi exkluzív játékokkal addig a microsoft a reklámmal csábítja magához az embereket- ha a TV-ben és a Rádióban az XBOX-ról hall Ferike és még Facsikának is olyan van akkor nem kérdés hogy olyat akar karácsonyra.
Ez csak egy pár ok, de amúgy nekem is PS3-am van. Az elején majdnem én is ezek áldozata lettem, de utánaolvastam pár dolognak és végül a PS3 mellett döntöttem. Szerintem jó döntés volt :D
"a microsoft mindig értett a marketinghez"
Mennyit változott a világ 8 év alatt. Most a Sony nyomta hihetetlenül jól a marketinget, Microsoft meg nem is lehetett volna rosszabb marketing terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!