5.1 hangszóró, házi mozi, bármi? Segítség!?
Na már most olvastam itt 1200 féle dolgot mindkettőről. A kérdésem az lenne, hogy ilyen feltételek mellé mit éri meg venni:
- olyan 150k alatt legyen ha lehet, akörül költenék rá
- dobolok, a dobtanárom azt ajánlotta, hogy emiatt 1000W körül legyen a teljesítmény, ha azt akarom hogy túl szólja
- na ilyen 1000 wattos téma, úgy néztem csak házi mozi rendszerben van
- Főleg rockot, metált, dupstepet, dnb-t hallgatok. Itt sokszor olvastam hogy a 5.1 elrontja a metál és egyéb keményebb műfajok hangzását
- viszont olyat is olvastam h az 5.1-t is átlehet állítani, hogy sztereó hangzása legyen
Ne kövezettek meg nagyon nem értek ehhez, és sürgős segítségre lenne szükségem mert a vásárlás küszöbön van. Márkát kezdve, hogy a leírásában mi szerepeljen hogy minőségi legyen stb stb stb. Ennyi pénzért nem szeretnék valami sz@rt venni:D
Illetve még egy hasonló kérdés: PC-re is szeretnék venni de oda csak 2.1-et. Abból milyet érdemes?
Amit az első linkelt, az is PA cucc, még egyszer mondom, szobában ritka sza_ul fog szólni. Bár azért 60-80 m^2-en már nem biztos.
Nem írtad mekkora helyre kell, én azt hittem, 20-30 m^2-es szobába. Oda badarság lenne berakni.
Mindegy, ha csak dobolni kell, vedd azt, vagy bármi féle PA cuccot.
Ha mélyebbre is le akarsz menni, vegyél egy JÓ mélyhnagszórót, erősítőt hozzá, meg egy hangfalpárt.
Amiket linkeltem, írkáltam egyik sem lépi át az általad emgadott 150 eft-os küszöböt.
150 eft-ból ha újat veszel, csak vackot kapsz. Kínai hulladékot.
Nem olcsó hobbi, még ha csak 60-80 m^2-en is akarsz dobolgatni.
Használtan 150 ezerért megkapod azt, amit boltban 3-400 eft-ért. Gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!