A neten olvastam, hogy vannak olyan emberek külföldön akik az iPodokat és az iPhoneokat megveszik kint olcsón és behozzák vagy elküldik postán a megrendelőknek. Szerintetek érdemes ilyen úton beszerezni egy iPodot?
Ha szerencséd van, akkor kapsz egy Kínai klónt.
Ha nincs, akkor nem kapsz semmit.
Eredeti telefonra semmiképpen ne számíts. Szerintem nem éri meg, mert garancia nem jár hozzá, eleve kétes minőségű a termék, lehet kézhez sem kapod emellett csak kissebb gond ha esetleg nem kompatibilis a töltő dugalja az európai szabvánnyal.
Ja, meg ha megfogják vámon akkor fizetheted a büntetést. Megvan szabva, hogy milyen összeg alatt lehet külföldről vásárolni vagy ajándékot fogadni. (Sok terméket ajándékként adnak fel így kikerülve a vámot, de egy műszaki terméknél nyilvánvaló, hogy nem annyi az értéke mint a megengedett)
1. " 75ezer forintos készüléket 25 ezer forintér"
2. " előre utalással kell fizetni."
Nah..hát ez a problémás benne.
Sajnos már nem emlékszem a címére, de olvastam egy blogot, amit egy Angliába kitelepült fickó írt.
Ott arról volt szó többek között hogy néhány roma azt csinálja hogy ellopják az emberek papírjait és más nevében előfizetést kötnek, a mobilt pedig az előfizetés miatt ingyen elviszik.
Ha ilyen körülmények közt szeretnél vásárolni akkor egész nyugodtan vegyél egyet, kíváncsi vagyok utána nyugodt lelkiismerettel aludnál-e ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!