Mit érdemes ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Van egy Sony MDR ZX 300 típusú fejhallgatóm(Májusban vettem), és mostanáig nem tapasztaltam, hogy nyomnáa fejem. Most viszont elég hamar elkezdni nyomni. Szerintetek érdemes lenne, új fülpárnákat venni rá, és készíte(t)ni egy fejpántot hozzá, vagy egy új fejhallgató jobban megérné?2013. nov. 12. 18:43
1/2 anonim válasza:
Szia!
A fülpárna csere mindenképpen jó megoldás.Egy idő után (nem:))mindegyik fejhallgató fejpántja elvetemedik valamerre...Vicces lehet,de befolyásolja a kényelemérzetet, ha idő közben nagyobb vagy kisebb lett a "hajkoronád".:)
2/2 A kérdező kommentje:
Értem! Akkor meg is csinálom, amit gondoltam. Köszi :)
2013. nov. 12. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!