Melyik volt minden idők legjobb GTA nevű játéka?

Figyelt kérdés
Nekem a Vice City, és a San Andreas tetszett a legjobban. Most meg a GTA V-re fáj a fogam, de nagyon. Next-gen ide, next-gen oda, kell a GTA V a Playstation 3-ra. :)

2013. nov. 19. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

konkrétum nem hiszem hogy van, de anno 2005-ben megvettem a san andreas-t limitáltban, amiben csalódtam valamiért akkor, de fél év múlva újratelepítettem és azóta is az egyik kedvencem. Lehetőségek terén + sztori hosszúságában + játéktér nagyságában még mindig ez a nyerő számomra.

Aztán ott volt 2008-ban a GTA IV ami viszont technikailag szinte végtelenül feldobott, a kocsik törése, nagyobb ütközésnél kirepül a csávó kocsiból, embereknek nekimész felrepül a levegőbe a fenébe is, kereket kilövöd lekopik a gumi, csak a felnin megy a kocsi, kilövöd a szélvédőt, bereped ott lyuk lesz, és a csávó akit lelőttél rámegy a vére, áá technikailag a GTA IV vitte nálam a pálmát.

szóval eddigi ismereteim alapján :

játéktér,lehetőségek,hosszúság : GTA San Andreas

technikai kivitelezés : GTA IV

ha lenne xboxom és elkezdeném a gta V-t akkor nagy eséllyel felváltaná a gta IV-t a mostani értékelésemnél :D

2013. nov. 19. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Én most játszom az 5-el, de azt kell mondjam, hogy nagyon jó. A története tetszik, a küldetések nehezebbek, mint idáig amik voltak szerintem. Van mikor 1-2 küldetésnél vagy 4-5x újra kell kezdeni. Megéri megvenni szerintem. Amúgy az, hogy melyik a legjobb.. hát, mindig az, ami akkor kijön szerintem. Habár.. nekem a SA jobban tetszett a 4-nél.

Az a másik pozitív dolog benne, ha végigvitted a játékot, vagy akár még a közepén vagy, ott az online, amiben akár haverokkal játszhatsz és csinálhatsz küldetéseket. Haverokkal akár szórakozni is jó. Nagyon sok lehetőség van a játékban és még csak pár hónapja adták ki.

2013. nov. 19. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem valahogy így van a sorrend:

1. Gta 5

2. San andreas

3. Vice city

4. Gta 1

2013. nov. 19. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Az eladásokból szerintem valamelyest lehet következtetni:

GTA 5: 30 millió

San Andreas: 27,5 millió

GTA 4: 25 millió

Vice City: 17,5 millió

GTA 3: 14,5 millió

Liberty City Stories: 8 millió

Vice City Stories: 4,5 millió

The Lost And Damned: 1 millió

Chinatowm Wars: 200 ezer

Episodes from Liberty City: 160 ezer

Advance: 100 ezer

Bár ha összevetjük azzal, hogy pl. 2000-ben, mikor eladtak majd 15 milliót a GTA 3-ból, mennyivel volt kevesebb azok száma, akik számára elérhető annál, mint ma 2013-ban azok száma, akik számára elérhető a GTA 5, már is fordul a kocka.

Szóval én így módosítanám a listát:

GTA 3, GTA San Andreas, GTA 5, GTA Vice City, majd a többi.

2013. nov. 19. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!