Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik fejhallgató a legjobb...

Melyik fejhallgató a legjobb olyan 25. 000 Ft-ig?

Figyelt kérdés

Főleg zenehallgatásra lenne használva(minden fajta).

Jó lenne ha: Zárt lenne, kényelmes lenne, nem néz ki ótvar randán, és végül a cserélhető kábel, na meg persze, hogy jól szóljon. Utcán is gyakran használnám. Minden márkát szívesen megnézek, és ha tudtok egy helyet ahol ki tudom próbálni, akkor megköszönöm ha leírjátok.

2013. nov. 19. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:

A kategória legjobbja: Shure SRH440

[link]

2013. nov. 19. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Még annyi, hogy én az alsó határnál azt a 10Hz-t kevesellem, de kérlek javíts ki ha tévedek, csak szerintem ennél kisebb számnak kellene lennie. Amúgy köszi a választ :) Ment a zöld pacsi :)
2013. nov. 19. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Szívesen!

Ez a kiszélesített frequencia átvitel dolog véleményem szerint részben csak marketing fogás, legalábbis az alsó árkategóriás modelleknél tuti.

Pl: egy Beyerdynamic DT235, ami adatai alapján 18 hz-22 khz frequencia átvitelre képes sokkal jobb hangminőségben szól, mint egy vele azonos áron kapható Sony melynek jóval szélesebb a frequencia átvitele. (legalábbis csak azt írják róla.)

Szerintem már az jó, ha egy fejhallgató valóban képes a 20 hz-20 khz-re. (ugye ezt írják a gagyi 1000 ft alatt kapható típusokra is, melyek jó ha 60 hz-12 khz-re képesek és még az a tartomány is úgy szól rajtuk, mintha minden, amit hallgatsz valami alacsony felbontású radio felvétel lenne...)

Azt javaslom hallgasd meg valahol, hogy magad is meggyőződj arról, hogy nem hiába tartják a kategória egyik legjobb fejhallgatójának a Shure SRH440-et.

2013. nov. 19. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megfogom, es köszi hogy ezt így kifejtetted, mert egy picit el voltam bizonytalan írva a statisztikai adatok alapján :).
2013. nov. 19. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
+1 az SRH440-nek.
2013. nov. 27. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!