E-book, vagy tablet?

Figyelt kérdés
Melyiket választanád, és miért? Elsősorban könyveket szeretnék olvasni az eszközön, de a tablet jóval többet nyújtana ennél. Bizonytalan vagyok a választásban. Melyiket lehet jobban kihasználni? Melyiket érné meg megvásárolni?

2013. nov. 19. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
e-book-on CSAK szöveget lehet olvasni. kivéve mondjuk Kindle Fire, igaz. tablet sokkal többre való, de hosszú távon az e book e-inkje jobb a szemnek. bár nincs háttérvilágítása.
2013. nov. 19. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Más más a kettő...

Az E-Book olvasó jellemzően 10-20 óra üzemidejű, a tablet 3-6 óra és jobban fárasztja a szemet.

Döntsd el melyik üzemmód a preferált.

2013. nov. 19. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Én a tebletet választottam anno, ami tök jó, meg szeretem, meg tudok rajta netezni ha úgy esik. Viszont így utólag kicsit bánom a döntést, mert eredetileg én is csak olvasni akartam amire tökéletes az e-book, és ha játszani vagy netezni akarok arra a telefonom is tökéletes.

Szóval ha tényleg CSAK olvasni akarsz akkor én az e-bookot javaslom.

2013. nov. 19. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:

"Az E-Book olvasó jellemzően 10-20 óra üzemidejű"

Javítsuk gyorsan ezt ebook olvasó 3 hét legrosszabb esetben.

Tablet, mondjuk ipad bőven 10 óra felett.

2013. nov. 19. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
"Az E-Book olvasó jellemzően 10-20 óra üzemidejű" Az nehezen :D amikor megkaptam, akkor 2 hétig éjjel-nappal kb. olvastam, és utána merült le.
2013. nov. 19. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából elsősorban tényleg csak olvasni szeretnék... Azonban hosszabb buszos utaknál jó lenne megnézni egy-egy sorozatot, vagy filmet. "Aggaszt", hogy a tabletnek ennyire rövid az üzemideje, plusz azt sem tudom, ha tableten olvasok, akkor van-e olyan funkció, hogy megjegyezze hol tartok az olvasásban?
2013. nov. 19. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:

plusz azt sem tudom, ha tableten olvasok, akkor van-e olyan funkció, hogy megjegyezze hol tartok az olvasásban?

Az adott alkalmazástól függ, pdf meg epub fájloknál az aldiko megjegyzi hol tartott az ember.

2013. nov. 19. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy rendes tablet bírja 10 óráig, van ami tovább is erős használat mellett (nem csak olvasás, hanem wifi, bt, játék, gps egyszerre), viszont ha egy normális felbontású gépet veszel, azon nem lesz kellemetlen olvasni, bár ez így sokkal drágább lesz mint egy ebook.
2013. nov. 19. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Olvasni ebook olvasó. Tableten nem olyan jó olvasni, fárasztja a szemet, ebookon pedig tényleg teljesen olyan, mintha papírt olvasnál.

Ha van okostelefonod, amire tudsz játékokat rakni, netezni, akkor szerintem nem érdemes tabletet is venni. Főleg, hogy egy használható ebook olvasót 25-30ezerért is vehetsz, egy tabletet 60ezer alatt nem érdemes.

2013. nov. 20. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!