Mivel tisztítjátok a LED tévéteket?
Szerintem amikor csak poros, akkor elég műszálas porolóval óvatosan leszedni róla ilyennel: [link]
Ha már valamivel sikerült össze maszatolni, akkor egyik kérdés, hogy mivel próbálkoztál, ami után olyan megtisztíthatatlannak látszik? Gondolom nem magától lett maszatos, netán a gyerek össze fogdosta libazsíros vagy lekváros kézzel?
Vagy lehet, hogy amivel elsőnek le akartad mosni vagy törölni) az nem tett jót az anyagának.
Ha végleg nem viszi semmi, akkor puha nem súrolós szivacsot jól benedvesítesz és teszel rá egy csepp tusfürdőt. Azt jól kinyomod, hogy semmi ne csurogjon belőle és azzal óvatosan végig törlöd az egész felületét, majd száraz puha ruhával minden nedvességet letörölsz róla.
A képernyő tisztítóval is vigyázni kell, szerintem ne fújd közvetlenül a képernyőre, hanem valami puha törlő anyagra és úgy azzal törölgesd le a felületét. Habár ilyent én nem használok, csak műszálas porolót a por ellen és nedves de nem csurgó törlőt, amit hozzá adtak, ha valami összekeni. Ezek eddig bármit levittek tisztára.
Nagyon köszönöm, kedves utolsó :)
Üvegtörlő spray-vel töröltem át, ettől lett foltos, bár csak akkor látszik, amikor ki van kapcsolva a készülék.
A tusfürdős tippet is mindenképp kipróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!