Ti mivel tisztítjátok a tabletet?
Ha csak valami száraz ronggyal törölgetem, akkor ugyanolyan zsíros/ujjlenyomatos marad a kijelzője. Gondolkodtam rajta hogy kipróbálom valami nedves cuccal, pl baba törlőkendővel, végülis a felső réteg elvileg csak egy üveg, mégis mi baja lenne... De nem merem.
Ti hogy tartjátok tisztán, ujjlenyomatmentesen?
Ha használod amúgy is ujjlenyomatos lesz, akkor mégis minek akarod ennyire törölgetni?
Persze, ha nagyon zsíros/alig látsz az ujjlenyomattól töröld át, de ennyire nem kell túlzásba vinni.
Baba törlőkendő hanyagolnám, a felső réteg nem csak üveg, hanem az érintésérzékeny réteg is abba van beépítve, bár baja valószínűleg amúgy sem lenne, de akkor se csináld.
Itt találsz millió tippet:
En szemüvegtörlővel szoktam bevizezem a sarkát langyi vizzel letörlöm a vizessel utánna a száraz részével is és voálá! Tiszta:)
semmi baja sem leszz nyugodtan zsebkendővel is lehet a puhább fajtával de szemüvegtörlőt ajánlok ha nincs pamut valami is megteszi :) remélem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!