Ifj.jancsi98 kérdése:
Tabletet vegyek vagy mp4-et?
Figyelt kérdés
A vaterán láttam ugyan annyiért android 4.0-ás tabletet és 8 gigás ipod nano másolatot. Melyiket vegyem?2013. febr. 21. 20:14
1/5 anonim válasza:
MEnnyiért? Amúgy én nem vennék a mai világba már külön mp4et. Bármelyik készülék játszik már le zenét/filmet.
2/5 anonim válasza:
1. iPod nano MÁSOLAT? Felejtős, nagyon gagyi lehet.
2. Egy másolat 10-15 ezernél többet nem kerülhet (és akkor is már nagyon túl van árazva), ennyiért normális tabletet nem kapsz, szóval egyiket se vedd meg, vagy ha megveszed majd ne sírj, hogy hülye voltál, mert ennyi pénzt kidobtál az ablakon.
3/5 anonim válasza:
ja igen másolatot meg főleg ne vegyél. elsővoltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat de további válaszokat légyszi csak olyat írjatok ami tényleg válaszol a kérdésre
2013. febr. 21. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!