Milyen márkájú, fajtájú TV-t ajánlanátok?
Figyelt kérdés
82 cm képátmérőjűre gondoltam, mivel nem nagy a szoba (kb 3mX3,5m)2013. nov. 16. 19:14
1/2 anonim válasza:
Oda 50 colos ajánlott. Én csak samungot és panasonicot ajánlok.
2/2 anonim válasza:
50"-es egy ekkora szobába már lehet nagy lenne, de 42" alá nem adnám. Lehet boltba már a 32"-es is nagynak tűnik, de hazaviszed, 2-3 napig nézed, és megbánod, amiért nem a nagyobbat vetted. Ha kisebbhez vagy szokva akkor lehet bemész a boltba és a 32"-es is nagynak tűnik, de elég hamar hozzászoksz, és rájössz, hogy elfért volna a nagyobb.
Leginkább Panasonic plazmát ajánlanék, plazmánál még nem nagyon láttam jobb tv-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!