Playstation 3 -mat szeretnék vásárolni használtan leginkább GTA V özéshez. Mikre kell odafigyelnem a vásárlásnál?
Még soha sem volt konzolom ezért kérdezem, hogy mire kell odafigyelni a vásárlásnál. Van olyan PS3 verzió, ami esetleg nem megfelelően futtatná a GTA V -öt? Van olyan verzió, ami kevésbé megbízható? Hány gb -osat érdemes venni? Egyáltalán mihez kellhet több száz gb os konzol?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Vagy slim vagy super slim legyen, régi típusú (fat) gépek hajlamosak hibásodásra.
Ne vegyél olyat, ami már ránézésre is szar (garancia sem árt).
Legyen benne valamilyen merevlemez, mert kelleni fog a hely (Vannak játékok, melyek telepítenek rá, pl. gtav 8 gigát. Aztán kellhet online játékvásárlásra is, stb.)
Amire figyelj mikor átveszed:
1. Csak személyesen vedd át!
2. Játssz vele legalább 30 percet vagy 1 órát...
Figyeld meg hogy milyen hangos a ventilátor (ha kb porszívó hang akkor nem jó xD)
Nézd meg hogy net wifi megy-e.
--------------------
Legalább 120gb a min ami kell.
Fat gépeket ne vegyél mert sárga ledesek lesznek
--------------------
Ez szerintem jó de amiket linkeltél mind jó szerintem
--------------------
Csinálhatsz annyi accot mennyit akarsz főleg azért jó mert sok store-ra be tudsz regizni nekem 3 storem van USA UK JP.
Megnézheted ezt is, bár ez többe kerül, de alapból adja hozzá a GTA V-öt is.
Egyébként figyelni arra kel amit már előttem leírtak. Nyilván az a legjobb, ha személyesen tudod átvenni és kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!