Zalaegerszegen van olyan szakember, aki ért Play Station 3-hoz (PS3)?
Zalaegerszegen nézz körül (google) milyen konzol és/vagy PC szaküzlet van, ott valószínűleg értenek hozzá.
Vagy esetleg írd le a problémádat, hátha tudunk így távolról is segíteni. ;)
Én is egerszegi vagyok.Kerestem én is,hogy ha esetleg szükség lesz,akkor van-e hozzá értő személy,vagy üzlet.De nem találtam semmi ilyet.Konzolbolt sajnos nincs a városban,pedig nem lenne rossz.Tesco,Euronics..,ahol az ember tud hozzá akármit is szerezni helyben,de ez nem mindenre megoldás ha az ember vásárolni akar.. :D
Javítani meg senki,aki nagyrészt ezzel foglalkozik.
Mi a hibakód?
De végül is mindegy.
A HDD-nak 2,5"-os 5400RPM-es SATA merevlemeznek kell lennie.
illetve egy FAT32 lemezformátumú Pendrájvra fel kell másolni a legfrissebb firmware-t és bekapcsolás előtt csatlakoztatni...
Készíts egy 'PS3' nevű mappát az adathordozón. A mappán belül helyezz el egy másik mappát 'UPDATE' néven (minden karaktert nagybetűvel kell írni). Amint ezzel készen vagy, másold ide a weboldalról letöltött fájlt.
Ha közben változna a verziószám innen lehet letölteni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!