Van értelme digi beltérit venni?
Figyelt kérdés
Különböző aukciós oldalakon árulnak digi beltériket, tányérokat, kábelt....stb. Kérdés, hogy mindezek potom pénzért történő megvásárlása esetén már csak egy kártyát kell igényelnem és előfizetőként szerződnöm a digi kft.-vel, vagy semmit nem ér az egész, mert csak a digitől egyben megvett cuccal van nyert ügyem? Mert lényegesen olcsóbb az első megoldás, de ha kártyát nem kapok kiülön, akkor semmit sem ér.2009. nov. 18. 08:46
1/2 anonim válasza:
Én szerintem ne rizikozz, nekünk 12.500 ft-ért adtak beltérit + kártyát + vezetéket, meg több fajta beltéri van, én már 3 fajtát láttam, ki tudja melyikbe milyen kártya kell, de megkérdezheted öket, szerintem nem nyerö a dolog, amugy mennyivel lenne kevesebb ?? Lehet nem éri meg, mert nem fognak szerződést kötni, ha nem tülük veszed, szerintem telefonálj elöbb !
2/2 A kérdező kommentje:
Hát kb. 5000 ft.-ból kijön a beltéri, táv, tányér, fej és vezeték. Mondom csak kártya kéne bele. De mivel hallottam jót is rosszat is, meg van aki azt mondja lehet külön csak kártyát venni, van aki azt, hogy nem.....így nem tudom mit válasszak. De azért köszi a választ. Én is akartam telefonálni, csak azért érdeklődök, mert sok esetben van az, hogy a szolgáltató azt mondja nem lehetséges, hogy a saját üzletét ne rontsa....és közben meg nagyon is lehetséges, csak ha segítőkész nincs annyi bevételük. Gondoltam hátha van valaki itt akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata.
2009. nov. 18. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!