Hogyan tudok 2hez egy beltérit kötni? Böv lent.
Figyelt kérdés
tehát van egy beltérim és egy tv,de van egy másik tvm is és ahhoz is akarom csatlakoztatni a beltérit! hogy kell? van hozzá kábelem is csak nem tudom hogy meiket kell a tv és a beltéribe dugni meg ugy egyáltalán nem értek hozzá!:( segitsetek !!!!! köszi2011. okt. 17. 21:32
1/7 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy csak ugyanazt a csatornát nézheted mind a 2.-őn?
Nem közlöd, én meg nem találhatom ki, hogy a beltéri hogyan van az 1-ső TV-vel összekötve..
RCA-val? SCART-tel? RF kábellel?
3/7 A kérdező kommentje:
jézusom nem tudom :S ezeket a neveket..de azt tudom hogy ami van az feke és minda két végén van egy piros ésegy fekete (szar)amit bele kell dugni a tvbe
2011. okt. 17. 21:52
4/7 anonim válasza:
Akkor azt kell feltételeznem, hogy a beltéribe is be van dugva 1 piros, 1 fekete (köralakú?) dugó.
Ha igen, akkor fogalmam sincs, hogy fentieken kívűl mi lehet neked?
Mert az RCA az 3 dugó: piros-fehér sztereo hang, sárga kompozit videojel...
De hogy 1 piros, 1 fekete?
5/7 A kérdező kommentje:
4 van a beltéribe e1sárga és1fehér piros és fekete !
2011. okt. 17. 22:14
6/7 A kérdező kommentje:
de a dugot nem tudom meikbe kell?!
2011. okt. 17. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!