Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok 2hez egy beltérit...

Hogyan tudok 2hez egy beltérit kötni? Böv lent.

Figyelt kérdés
tehát van egy beltérim és egy tv,de van egy másik tvm is és ahhoz is akarom csatlakoztatni a beltérit! hogy kell? van hozzá kábelem is csak nem tudom hogy meiket kell a tv és a beltéribe dugni meg ugy egyáltalán nem értek hozzá!:( segitsetek !!!!! köszi
2011. okt. 17. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy csak ugyanazt a csatornát nézheted mind a 2.-őn?

Nem közlöd, én meg nem találhatom ki, hogy a beltéri hogyan van az 1-ső TV-vel összekötve..

RCA-val? SCART-tel? RF kábellel?

2011. okt. 17. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok: még HDMI is lehet!
2011. okt. 17. 21:40
 3/7 A kérdező kommentje:
jézusom nem tudom :S ezeket a neveket..de azt tudom hogy ami van az feke és minda két végén van egy piros ésegy fekete (szar)amit bele kell dugni a tvbe
2011. okt. 17. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor azt kell feltételeznem, hogy a beltéribe is be van dugva 1 piros, 1 fekete (köralakú?) dugó.

Ha igen, akkor fogalmam sincs, hogy fentieken kívűl mi lehet neked?

Mert az RCA az 3 dugó: piros-fehér sztereo hang, sárga kompozit videojel...

De hogy 1 piros, 1 fekete?

2011. okt. 17. 22:00
 5/7 A kérdező kommentje:
4 van a beltéribe e1sárga és1fehér piros és fekete !
2011. okt. 17. 22:14
 6/7 A kérdező kommentje:
de a dugot nem tudom meikbe kell?!
2011. okt. 17. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Fotó?
2011. okt. 18. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!