Végfok erősítő mire való?
Figyelt kérdés
Helló!
Szeretnék érdeklődni, hogy mire való a végfok erősítő, és mit változtat, illetve hogy lehet rákötni a sima erősítőre?
Előre is köszönöm a választ! :D
2013. nov. 14. 20:03
11/14 anonim válasza:
@10-es. Mitől gyengül pontosan? Milyen körülmények között, meg mégis mihez képest?
Műszakilag igényes készüléknél ilyesmiről nincs szó és a megadott műszaki jellemzőket, teljesítményadatokat bőven teljesíti, néha túl is teljesíti, pl egy-egy jól összerakott SZTEREÓ Denon, vagy NAD, Marantz stb.. készülék, ott már nem a reklámról szólnak a kamu teljesítmény adatok.
A házimozi erősítőknél vannak gyakran kamu adatok, pl 7*100 watt, ugyan már...
12/14 anonim válasza:
"tudomásom szerint" < nem értek hozzá, én csak úgy hallottam, hogy ha pl. 2*100w van ráírva, akkor attól egy kicsit kevesebbet ad le. De tényleg nem vagyok szakember, és nem akarok ennél többet okoskodni.
13/14 reszelo válasza:
A hangfalaknak a wattszáma, a MediaMarkt eladások fellendítésére szól. Egy igazán jó minőségű (és nem csak a legeslegjobb) kategóriában 2 x 150W kiviszi a ház falát asszonyostul míg egy samsung házimoziban 1100 w-ot maxra tekerhetsz egy házibuliban, feleannyi hangerőt sem kapsz, nem beszélve a minőségről aminek a megértéséhez hallani kell egyszer egy olyan hangrendszert, amely visszaadja a zenék olyan részletgazdagságát, mintha a gitárban ülnél.
14/14 anonim válasza:
@13 Igazad van. Nekem egy Kraus KPA 100-as végfokom van, és tényleges 70W-ot tud leadni. Mit ne mondjak, megdübbenti az ember mellkasát. De egyben ez meglátszik a teljesítményfelvételen, ami 500W...Én még azt szeretem, amikor ráírják: P.M.P.O. 1500W...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!