Hogyan kell Pc-erősítőt készíteni Pc-tápegységből úgy hogy több hangszórót is rá tudjak kötni és azért bírja is a terhelést?
Jó lenne ha valami tudna nekem küldeni videót vagy legalább valami leírást hogy hogyan is működik ez a dolog.
Válaszotokat várom!! :D
PC tápegységből erősítőt nem lehet / nem érdemes csinálni.
Esetleg meg lehet vele hajtani/táplálni egy autó(rádió) erősítőjét, de kapcsolóüzemű PC-tápegységről erősítőt működtetni nem valami remek hangminőséget fog eredményezni - a kapcsolóüzemű tápegység "zaja" bele fog "sziszegni" az erősítő áramköreibe.
Nem, ne köss számítógépbe tervezett kapcsoló üzemű tápegységre semmilyen erősítőt, mert nem arra való.
Felejtsd el, olcsóbb, nem mellesleg a testi épségre is kevésbé veszélytelen (áramütés) ha nem egy pc tápot alakítasz át és tákolsz össze egy autós, 12 voltról üzemelő erősítővel, ha veszel egy szobai erősítőt. Használtan, 10-20 eft között már kapsz ilyen 2x50-2x100 wattos erősítőt, az szobába szinte bármilyen hangfallal elég.
Nekem két labor tápom pc tápból van csinálva.
Tény, érteni kell az elektronikhához
erősítőre én sem javaslom
Ne érts hozzá ennyire, a Zener pont semmi zajt nem fog kiszűrni.
Ha egy soros fojtó, párhuzamos kondenzátor elrendezést írtál volna, még azt mondom, hogy rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!