Xbox 360 unbann. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy bannt az XBL-ről és lehetséges valahogy unbannolni?Ha nem akkor mit csinaljak?adjam el és evgyek újat?Plz help2009. nov. 17. 14:38
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a Microsoft majd unbannolna egyszer ...:D
Ez érdekes én azthittemhogy a bann az azt jelenti hogy többet nem tudsz felmenni vele a live-re nem?
Ha csak ennyi akkor miért kene eladodnod ? vagy már nem is érdekes akkor ha nem tudsz vele multizni?
Ha igy van akkor tök felesleges újat venni és azt is flasheltetni mert ugyanigy fogsz vele járni .
2/8 A kérdező kommentje:
Igen igazad van ,már meggondoltam magam :D Most egy jó oldalt keresek ahol korlátla nsebességgel tudok letölteni x360 játékokat.
2009. nov. 17. 15:16
3/8 anonim válasza:
Korlátlan?Hát öreg ha találsz olyan oldalt akkor aztat nekem is küldd el Ok légyszi a kalmandavid@citromail.hu e-mail címre Ok kösz
4/8 anonim válasza:
Nem lehet törölni a ban-t. Engem meg haveromat is most banoltak. 2 és fél évig megúsztam.
5/8 anonim válasza:
A bann csak a flashelt gépekre utal. Ha veszel egy "tiszta" gépet és nem flasheled ki, a korábban használt profiloddal ugyanúgy felmehetsz XBL-re!
6/8 anonim válasza:
A bann azt is jelenti úgy tudom hogy játékokat sem fogsz tudni másolni rá szóval vagy tiszta dolgokkal multi vagy másolt gém és no online csak offline... :D sztem
7/8 anonim válasza:
Amit irtok az hülyeség én tudom azé nem bannolki mer kivan flashelve merr nem tudja merr az nem chip meg ilyen az egy frissítés.Csak azért bannolki ha 1: ojan játékkal játszól ami még nem jelentmeg mer onnan látják hogy másolod.2 azért is ki bannolnak ha pl:kicseréled a DVDROMOT vagy ALAPLAPOT:ÉN 3éve jetszok másoltan és még mindig live-zok.Szóval ha pl:el romlik a DVDROM vagy AZ ALAPLAP akkor hívd a támogatást vetesd ki belőle a flash-et és meg csinálják ingyen a microsoft merr akk nem tudják hogy flash-elt.Én higgyétekel 3éve játszom másoltam azt semmi bann nem volt.
8/8 anonim válasza:
Gratulálok az előző helyesírásához...Amúgy nem ki kell flashelni, hanem csak flashelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!