Juhio kérdése:
Ipod classic-omat formázás megszakításával elrontottam, még megmenthető?
Figyelt kérdés
Ipod classic-ot formáztam de pont lemerült a laptop. Most nem lehet bekapcsolni csak kerreg össze vissza amíg le nem merül. Mit csináljak? Teljesen kétségbe vagyok esve.2013. nov. 11. 18:56
1/5 petifsdfsdfs válasza:
ja gépre feldugod és resto
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor is ugyan azt csinálja. Csak kijön az apple logó, aztán eltünik és kerregés.
2013. nov. 12. 11:52
3/5 anonim válasza:
keress rá a HP FORMAT TOOL-ra és azzal formázd, utana restore. menni fog. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem csatlakozik a géphez. Csináltam egy gyatra minőségű videót de azért látszok.
https://www.youtube.com/watch?v=IIWhzBz_6ik
Ezt csinálja ha hozzá van dugva a géphez vagy ha csak simán bekapcsolom. És nem áll le addig amíg le nem merül.
2013. nov. 12. 18:40
5/5 anonim válasza:
Ismeros a dolog. regen az elso ipod nanora lehetett linuxot tenni es azt sokat probalgattam es sokszor jartam igy mint te. de ahogy irtam a hp format tool fel fogja ismerni es formazni fogja. utana rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!