Mit kell ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Jövőhéten venni fogok ramot, procit, videó kártyát, alaplapot. Ha beszereltem a gépházba ezeket. Akkor mi a teendőm? Elindítom a gépet és már megy is az új ram proci stb.? Vagy meg kell formázni? Ha meg kell formázni le tudjátok írni hogyan kell? Újra kell rakni az egész gépet?2013. aug. 1. 14:30
1/4 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá miért te akarod csinálni? 0 perc alatt tönktre lehet tenni a dolgokat.
2/4 A kérdező kommentje:
tesómmal fogjuk csinálni szóval...
2013. aug. 1. 14:34
3/4 anonim válasza:
Ahol veszed,össze is rakják és működőképesen kapod meg.
(persze ha normális üzlet)
4/4 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy nem tudom honnan fogom még megvenni mert tesóm haverja mondja meg hogy milyet kell belerakni hogy jó legyen. és ezért gondoltam hogy inkább összerakjuk mi tesómmal. Itt elmagyarázza valaki jól és akkor aszerint megcsináljuk.
2013. aug. 1. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!