SOS! Munkához használom a laptopom és nem tudom mi a baja? Mit tudnék vele csinálni, vagy mi ilyenkor a teendő?
A laptopom egész nap megy a munka miatt szoktam "pihentetni" de már ma a 2. napja hogy mindig akárhányszor bekapcsolom kiírja hogy konfigurálja a gépet várok és aztán rendesen megy a net is meg tudok rajta dolgozni is, de mikor elkell mennem pl: inni akkor kb 5 percre otthagyom és utána mikor visszaérek egy fekete oldalt ad be aminek a közepén van egy kék négyzet ( nagyobb féle) és bele van valami szöveg irva meg kódok stb) és ez után a bekapcsoló gombot hosszan megnyomom ( amit soha nem szoktam) és utána újra bekapcsolom és kezdődik előről...:S és fogalmam nincs hogy mi baja lehet...
előre is köszönöm a válaszokat ( a normálisakat) :)
> kék négyzet ( nagyobb féle) és bele van valami
> szöveg irva meg kódok stb
Kék halálnak nevezik. Nem ártana elolvasni, esetleg kiderülhet belőle, hogy mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!