Koncocska kérdése:
A pendriveommal van gondom, vagy mi lehet a baj? Többi lent
Figyelt kérdés
sok-sok videót töltök rá, szinte csak az van rajta. VLCvel szoktam lejátszani őket, de mindig tönkremennek lejátszás közben. Most meg az volt, hogy egyszer csak az összes videó eltűnt róla. Leültem, hogy újra letöltsem a videókat, de nem engedi kitörölni a mappákat (amik már üresek) mert azt írja ki, hogy van bennük még fájl. Már nagyon felhúztam magam, ezért kérlek segítsetek nekem, mi lehet a baj, mit csináljak? előre is köszönöm!! :)2013. nov. 9. 11:57
1/4 A kérdező kommentje:
ja és ha meg megakarom nyitni a mappákat, nem enged be... azt mondja, sérült a könyvtár...
2013. nov. 9. 11:58
2/4 A kérdező kommentje:
most újra megnyitottam a pendriveot és semmi nincs benne, de azt mutatja, hogy a tár teljesen megtelt.... MIVANILYENKOR?? hova vigyem el? mit csináljak???? :/
2013. nov. 9. 12:23
4/4 A kérdező kommentje:
őszintén, fogalmam sincs, hogy ki vagy, de imádlak, küldök neked egy hatalmas virtuális medveölelést -> ,egjavítottad a pendriveomat!!!! :) :) egyszóval köszi :D de nagyon!
2013. nov. 22. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!