Van egy SONY MHC-RG495ös hifim. A gondom az, hogy pesz@rt a cd lejátszò benne.5éves és szinte soha nem volt a cd része használva. Mi lehet a gond? Hogy javíthatô?
Nekem egy sony mhc-rg222 mini hifim van. Ez is azt csinálta hogy néha akadozott a zene. Én is elsőnek szétszedtem és megtisztítottam a mozgó lencsét, de nem lett jó. Akkor elvittem szervizbe, ahol kicserélték a lézer egységet. Ami benne volt azt odaadták. Én szétszedtem kíváncsiságból. Akkor vettem észre hogy a mozgó lencse alatt egy nagy szösz van, és poros. Fogadni merek rá hogy ez okozta a hibát. Itt van egy pár kép a lézer egységről, valószínűleg a tiedbe is ilyen van.
Van három kis pöcök ami a lézerfej tetejét tartja, pirossal bekarikáztam az egyiket. Nem tudom hogy hozzáférsz-e a fejhez, anélkül hogy kiszednéd a lézer egységet. De ha csak megpiszkáltad, de tisztítottad meg a mozgó lencsét, akkor először azt csináld. A fogaskereket balra tekerve felnyílik a lézerfej záró fedele. Persze ha neked is ilyen lézeregységed van. Nekem 16000 FT-ért cserélték ki a lézeregységet 4 éve. Ezért érdemes megpróbálni megtisztítani.
Innen le tudod tölteni a szervizkönyvet.
köszi a válaszokat:)
Èn már le is törtem sajnos a lencse fedőt.Azt hittem az nem jò,gondoltam beleèr a lencsèbe.
Sajnos nem nagyon férek hozzá.Nagyon be van èpîtve maga az egysèg.
Annyi zsetonèrt meg nem javìttatom meg.
Az hogy elromlott a használatában nem korlátoz,mivel eddig se használtam nagyon.
Csak azèrt bánt,hogy nem működik mert nem egy olcsò cucc.Mègiscsak illene működjön.Nem?
Most hogy letörtem a lencsefedőt az baj?
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÀLASZOKAT!
Ja ja.Illene működnie mert Sony:).
Tudod.....Nem a mi fizetèsünkhöz tervezik ezeket.
Gyűjtesz rá mint a hülye...megveszed...ès ennyit bìr.
Pl egy Nèmet megy ès vesz màsikat 80e-èrt.Mert keres 1milliòt.
De nekem meg a hifi egy havi fizetèsem....ma,nemhogy 5ève mikor vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!