Van egy SONY MHC-RG495ös hifim. A gondom az, hogy pesz@rt a cd lejátszò benne.5éves és szinte soha nem volt a cd része használva. Mi lehet a gond? Hogy javíthatô?

Figyelt kérdés
Először akadozott a zene.Szétszedtem fültisztìtòval megpiszkáltam a fejet majd ment 2napig.Most megint akadozik a zene vele.
2013. szept. 2. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Poros a mozgó lencse alatt.
2013. szept. 2. 11:47
 2/7 A kérdező kommentje:
mit lehet vele csinálni?
2013. szept. 2. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem egy sony mhc-rg222 mini hifim van. Ez is azt csinálta hogy néha akadozott a zene. Én is elsőnek szétszedtem és megtisztítottam a mozgó lencsét, de nem lett jó. Akkor elvittem szervizbe, ahol kicserélték a lézer egységet. Ami benne volt azt odaadták. Én szétszedtem kíváncsiságból. Akkor vettem észre hogy a mozgó lencse alatt egy nagy szösz van, és poros. Fogadni merek rá hogy ez okozta a hibát. Itt van egy pár kép a lézer egységről, valószínűleg a tiedbe is ilyen van.

[link]

[link]

[link]

[link]

Van három kis pöcök ami a lézerfej tetejét tartja, pirossal bekarikáztam az egyiket. Nem tudom hogy hozzáférsz-e a fejhez, anélkül hogy kiszednéd a lézer egységet. De ha csak megpiszkáltad, de tisztítottad meg a mozgó lencsét, akkor először azt csináld. A fogaskereket balra tekerve felnyílik a lézerfej záró fedele. Persze ha neked is ilyen lézeregységed van. Nekem 16000 FT-ért cserélték ki a lézeregységet 4 éve. Ezért érdemes megpróbálni megtisztítani.

2013. szept. 2. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Innen le tudod tölteni a szervizkönyvet.

[link]

2013. szept. 2. 21:08
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

Èn már le is törtem sajnos a lencse fedőt.Azt hittem az nem jò,gondoltam beleèr a lencsèbe.

Sajnos nem nagyon férek hozzá.Nagyon be van èpîtve maga az egysèg.

Annyi zsetonèrt meg nem javìttatom meg.

Az hogy elromlott a használatában nem korlátoz,mivel eddig se használtam nagyon.

Csak azèrt bánt,hogy nem működik mert nem egy olcsò cucc.Mègiscsak illene működjön.Nem?

Most hogy letörtem a lencsefedőt az baj?

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÀLASZOKAT!

2013. szept. 3. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az hogy letörted a fedőt nem nagy gond, attól még működnie kell. Próbáld meg sűrített levegővel kifújni, ha nem tudod szétszedni. Hát igen illene működnie, de manapság 5-8 évre terveznek mindent. Igazából működne csak valószínűleg poros, de lehet hogy tévedek és nem is ez okozza a hibát. Az a por ami az enyémben volt biztos megtörte a lézer sugarat.
2013. szept. 3. 10:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Ja ja.Illene működnie mert Sony:).

Tudod.....Nem a mi fizetèsünkhöz tervezik ezeket.

Gyűjtesz rá mint a hülye...megveszed...ès ennyit bìr.

Pl egy Nèmet megy ès vesz màsikat 80e-èrt.Mert keres 1milliòt.

De nekem meg a hifi egy havi fizetèsem....ma,nemhogy 5ève mikor vettem.

2013. szept. 3. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!