Ps vita vagy ps3?
Nekem PS3 van és most gondolkodom vita vásárlásán.
A helyedben én PS3-at vennék. A vitára egyenlőre sokkal kevesebb játék van és azok is valamennyivel gyengébbek a ps3-asoknál. ha csak néha utazol akkor szerintem nem fog hiányozni a vita. Ráad az aksija miatt max 2-3 óra intenzív játékkal számolhatsz. Ha lemerül meg ugyan ott vagy.
Emellett anyagilag is jobban jársz a PS3-al. Többet kapsz a pénzedért. Vitához kell memkártya és mivel hurcolod egy tok, védőfólia stbstb sem árt...
Vitát csak akkor vegyél ha nincs semmi más amivel szórakoztathatnád magad utazás közbe...
Ps3 jobban megéri vita drága mint állat
PS3.
Vita sem rossz, de nincs rá túl sok hardcore játék. Eladások sem a legjobbak, míg PS3 pont az ellentéte. Nagyon mennek az eladások, most novemberbe lépte át a 80 milliós eladást, játékokból is folyton jönnek ki az újabbak és jobbak, illetve egy "asztali" konzol csak komolyabb, mint egy hordozható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!