DLD 500+ jó választás?
Figyelt kérdés
Egy hertz ebx 300 helyett lenne. olcsó és egész jókat hallani róla. Hertzben nagyot csalódtam, többen nem akarok hertzet venni.2013. nov. 6. 09:33
1/6 Osynho válasza:
Mivel hajtod a Hertz-et? Milyen rendszerben van?
2/6 anonim válasza:
Ár érték arányban nem rossz a kis DLD, jó diszkós láda. Ésszel döngetni teljesen megfelel. Nem is kíván 100+ amperes betápot. Megéri az árát.
3/6 A kérdező kommentje:
Egy mac audio zx 1000-el hajtottak. Nekem megfelelt zenehalgatásra.
2013. nov. 9. 15:24
4/6 Osynho válasza:
A Hertz-et mivel hajtottad, hogy csalódtál benne?
5/6 A kérdező kommentje:
Ugyan ezzel. Jól szólt de álló helyzetben elromlott, nem is lehetett megcsinálni és persze garancia időn kívül már. Sosem hajtottam meg nagyon nem is értem.
2013. nov. 11. 07:27
6/6 anonim válasza:
Előfordul, hogy gyárilag nem megfelelő minőségű ragasztások esetén, egy kátyúnál pl. elcsúszik a mágnes, vagy leszakad a lengő, és deformálódik.
Ilyesmi volt a hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!