Sencor tv-t vettem. Kb.2-3 hetente, egyszer csak eltűnik az összes csatorna, és újra kell hangolni? Miért nem jegyzi meg a tv a beállítást. Áramszünet se volt. Kicsit bosszantó,4 hónapos tv?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 00:14
1/7 anonim válasza:
Rajtad nem segít már, de nekem műszaki emberek ezt mondják:
1. LG
2. Samsung
3-10. nincs.
11. JVC
12. Orion
és nincs tovább
LG és Samsung az, amit meg szabad venni.
Használtan vetted ez a vacakot? Garanciális még?
2/7 A kérdező kommentje:
4 hónapos tv,garanciás.
2013. nov. 6. 00:46
3/7 anonim válasza:
Na megint egy agymosott válaszoló :(
Az LG és Samsungon kívül nem ismer mást (mert ezt reklámozzák) az össze többi meg xar....
15 éve az LG + a Samsung lett volna a hulladék (és akkor ezek számított annak itthon) és csak a síkképcsöves Sony és Philips, mert az a menő.
Nyugi, a két istenített márka is tud ilyet csinálni, sőt különbet is.
Kérdező!
Tudom mi baja van a tévédnek, de ha 4 hónapos, akkor garanciális, tehát vidd szervízbe. Otthon nem tudod megoldani.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. nov. 6. 12:35
6/7 anonim válasza:
En meg az u.n. műszaki ember vagyok. Az első hozzászóló butaságot beszel. A legtöbbet TV-t forgalmazó ceget említi de nem a legmegbizhatobbakat. A Samsung okadja a TV-két ő is költi a legtobb reklampenzt erre. A keszulekeik átlag alatti megbizhatosaguak a szamtalan outlet is ezt bizonytja. Itt a nagy szamok törvénye uralkodik igy felnezheto konnyen. A LG mar jobb. A legmegbízhatóbb marka pedig a Philips. Nem tévedés! ;) A Sony also szegmens mar nem Sony csak a logót gyakoroljak. A prémium még az. Egyebkent tobb no name-be gyárt panelt a Samsung es az LG. Aki olcsó Samsung paneleset vesz az izgulhat. Uff egy műszaki :)
7/7 anonim válasza:
6-os! Ez egy négy esztendős kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!